EkonomiGenelTürkiye

12 Bin TL Ödeniyor! Bankaya Gelenler İçin Tek Tuşla Geri Ödemesiz Büyük Fırsat

İş Bankası Emeklilere 12.000 TL Promosyon Sunuyor

İş Bankası Emeklilere Özel Promosyon Kampanyası

İş Bankası, emeklilere yönelik özel bir promosyon kampanyasını başlattı. Banka, emekli müşteri kitlesine büyük önem vermektedir ve Ağustos ayında bu alanda öne çıkan bir kampanyayla karşımıza çıkmaktadır. Kampanyanın detayları ise şu şekildedir:

Ödeme Miktarında Artış ve Basit Başvuru Süreci

Bu özel kampanya kapsamında, SSK, bağ-kur, EYT ve memur emeklileri, başvurularını kolayca gerçekleştirebilecekler ve karşılığında 12.000 TL ek ödeme alacaklar. İş Bankası, Temmuz ayındaki zamdan sonra, promosyon ödeme miktarını cömertçe yükseltmiştir. Artık emekliler, şubeye gitmeye gerek duymadan bu ödemeyi alabilecekler. Ancak bu ödemeden faydalanmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmeleri gerekmektedir.

12.000 TL Promosyon Ödemesi

İş Bankası, 2018 yılından itibaren emeklilere sunduğu promosyonlarla tanınmaktadır. Banka, emekli müşteri kitlesini geniş tutmak için yeni promosyon ödemesini 12.000 TL seviyesine çıkarmıştır. Tek yapmanız gereken, emekli maaşınızı İş Bankası’na 3 yıl boyunca taşımaktır. Bu şartı sağladığınızda, geri ödemesiz promosyon ödemesini hemen hesabınızda görebilirsiniz.

Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

Promosyon başvurusu için artık banka şubelerine gitmenize gerek kalmamıştır. İş Bankası’nın mobil uygulaması “işcep”i indirerek hızlı bir şekilde müşteri olabilir ve emeklilik işlemleri bölümünden maaş taşıma ve promosyon başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

12 Bin TL Ödeniyor! Bankaya Gelenler İçin Tek Tuşla Geri Ödemesiz Büyük Fırsat

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.