EkonomiGenelTürkiye

İl Özel İdaresi, KPSS Şartı Olmayan 2 Sürekli İşçi İçin İŞKUR İlanı Yayınladı

Giresun İl Özel İdaresi İşçi Alım İlanları

İş Makinesi ve Mekanik Hidrolik Ustası İşçi Alımı

Giresun İl Özel İdaresi, daimi kadroda 2 iş makinesi, mekanik ve hidrolik ustası mesleğinde işçi alımı yapacaktır. Bu alımla ilgili ayrıntıları sizlere sunuyoruz.

Sürekli İşçi Alımı Müracaat Kriterleri

İşçi alımı için başvuruda bulunacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. Ağır işlerde çalışmasına engel olabilecek bir hastalığı olmayan ve seyahat engeli olmayan adaylar tercih edilecektir. Ayrıca arazi koşullarında çalışmaya engel bir durumunuzun olmaması da gerekmektedir.

Başvuruda bulunmak istediğiniz branşta en az 3 yıl iş deneyimine sahip olmanız ve resmi belgeyle bunu kanıtlamanız istenmektedir.

Ön düzenleyici, kalfalık veya iş makineleri tamiri, bakımı ve ustalığı belgesine sahip olmanız gerekmektedir.

Trafik Kanunları Hükmünce B sınıfı veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olan ve aktif bir şekilde araç kullanan adaylar, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmış olması şartıyla tercih edilecektir.

Arazi tespiti yapabilen ve hidrolik sistem elemanlarının kurulumu ve takılmasına yardımcı olabilecek adaylar arasından sürekli işçi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru sırasında başvurmak istediğiniz pozisyona uygun bir şekilde çalışma şartlarınızı sağladığınız konusunda sağlık raporu, sürücü belgesinin fotokopisi, sabıka kaydı, en az 3 yıl deneyiminizi kanıtlayan resmi belge ve istenilen sertifikaları kuruma teslim etmeniz gerekmektedir.

İşçi Alımı İlanına Başvurular

Giresun iş ilanları kategorisinde yer alan bu ilana başvurular 14 Ağustos 2023 tarihinden itibaren başladı. Şahsen Giresun İl Özel İdaresi Personel Dairesi Başkanlığına yapılacak başvurular, 25 Ağustos 2023 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir. İnternet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İl Özel İdaresi, KPSS Şartı Olmayan 2 Sürekli İşçi İçin İŞKUR İlanı Yayınladı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.