EkonomiGenelTürkiye

“Sıfır Araç Alanlara Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB’den Taşıt Kredisi Kampanyası: Al Mart 2024’te Öde!”

Garanti BBVA Yapı Kredi TEB! Sıfır Araç Alanlara 2024’te Öde Taşıt Kredisi Kampanyası

Taşıt Kredisi

Bankaların taşıt kredisi kampanyaları araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB, sıfır araç almak isteyen müşterilere 6 ay ertelemeli taşıt kredisi imkanı sağlıyor. Artık araba almak için birikim yapmak zorunda kalmayacak, rahatça sıfır araç sahibi olabileceksiniz.

Sıfır Araç Almak Daha Kolay

Günümüzde araba fiyatları her geçen gün artıyor ve nakit birikimi olan kişilerin bile araç sahibi olması zorlaşıyor. Bu nedenle birçok kişi bankaların yardımına başvuruyor. Ancak, bankaların kredi faiz oranları da aynı şekilde yükseliyor ve bu durum da otomobil satış rakamlarını olumsuz etkiliyor. Fakat, sıfır araba markaları bu duruma çözüm buldu.

Hyundai’den Taşıt Kredisi Fırsatı

Hyundai, sıfır araba sahibi olmak isteyenlere özel bir kampanya sunuyor. TEB, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası üzerinden yapılacak kredi başvurularında 6 ay ertelemeli kredi imkanı sağlanacak. Hyundai’nin bu kampanyası tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerli olacak ve 30 Eylül 2023 tarihine kadar sürecek.

Ödeme Kolaylığı

Garanti BBVA tarafından sunulan taşıt kredisi, tüm vade ve tutarlardaki kredi kullanımlarında başlayan %3,99 faiz oranı ile, Yapı Kredi tarafından sunulan taşıt kredisi ise %3,49 faiz oranı ile müşterilere sunulacak. TEB Oto Finans tarafından sağlanan 3 ay ertelemeli kredi kullanımlarında ise %3,69 faiz oranı uygulanacak. Bu kampanya, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımları ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarında geçerli olacaktır. TEB Oto Finans tarafı, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürününün satın alınması koşuluyla bu faiz oranlarını sunacaktır.

Kampanyaya Dahil Modeller

Bu kampanya kapsamında sıfır araç alan müşterilere, belirlenen modellerde 6 aya kadar ödemesiz dönemli taşıt kredisi imkanı sunulacak. Taşıt kredisi faiz oranı ise seçilen bankaya bağlı olarak yüzde 3,49 ile yüzde 3,99 arasında değişecektir.

Bu kampanya ile Hyundai, sıfır araç sahibi olmayı daha kolay ve uygun hale getiriyor. Siz de 2024’te ödeme fırsatıyla sıfır araç sahibi olmak için zaman kaybetmeyin! Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB’den taşıt kredisi başvurusu yaparak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.