EkonomiGenelTürkiye

En özel kampanyalarla, Renault Clio yalnızca 500 bin TL ve Renault Megane sadece 561 bin TL!

Sıfır Kilometre Otomobil Satın Alma Fırsatları Ekim Ayında!

RENAULT YARI FİYATA SATIŞ YAPIYOR!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın alma planı yapanlar için Ekim ayı tam bir fırsatlar ayı oldu. Ekim ayı içerisinde otomobil firmaları çok önemli araba kampanyalarını açıkladılar. Üstelik firmalar sıfır kilometre otomobiller için Ekim ayında zam uygulamasına gitmediler. Bunun üstüne bazı otomobil modellerinin bazı donanım seçeneklerinde çok önemli fiyat indirimleri yapıldı. Tüm bunların üstüne firmaların verdikleri kredi destekleri de işin cilası oldu.

Renault firması çok uzun bir sürenin ardından Ekim ayında ÖTV’siz sıfır araba satış kampanyalarını açıkladı. ÖTV ödemeden sıfır kilometre otomobil satın alma hakkı olanlar bu araçları neredeyse yarı fiyatına satın alabiliyorlar. Firma bu ayın en özel araba kampanyaları kapsamında sıfır arabaların ÖTV’siz fiyatlarını açıkladı.

Renault tarafından verilen bilgilere göre otomatik vites Renault Taliant ÖTV’siz olarak 498.900 TL’ye satılıyor. Bu otomobil liste fiyatına göre ÖTV dahil olarak 913.000 TL’ye satılıyor.

Renault Clio Otomatik Vites Kampanyası

Renault’un en klasik modellerinden birisi olan Renault Clio’nun otomatik vites versiyonu da ÖTV’siz olarak satılıyor. Ekim ayı sonuna kadar bu araç ÖTV’siz olarak 500.500 TL’ye satılacak. Liste fiyatına bakıldığında Renault Clio’nun bu versiyonunun ÖTV dahil satış fiyatının 921.900 TL olduğu görülüyor.

Renault Megane Sedan ÖTV Indirimi

Renault’un bir diğer ÖTV’siz sürprizi ise Renault Megane Sedan için oldu. Bu aracın 561.500 TL’ye satılacağı ilan edildi. ÖTV’li maliyetinin ise bu araç özelinde 1.031.900 TL olduğu görülüyor. Firma bu otomobil için önce indirim yapıp ardından ÖTV muafiyet listesine sokuyor. ÖTV muafiyeti için araçların ÖTV dahil fiyatlarının 1.004.000 TL’yi aşmamaları gerekiyor.

KİMLER SATIN ALABİLİRLER?

Renault’un açıklamış olduğu ÖTV muafiyetli kampanyalar çoğu müşterinin iştahını kabartıyor. Ancak bu imkan herkese verilen bir hak olmuyor. Bu hakkı sadece yüzde 90 ve üzerinde engelli raporu olan vatandaşlar kullanabiliyorlar. Bu vatandaşlara devlet ÖTV ödemeden sıfır araba satın alma hakkı tanıyor. 5 yıllık bir hak olan bu durum bazı katı kurallara sahip. ÖTV muafiyeti ile satın alınan bir sıfır otomobil eğer 5 yıllık süre dolmadan satılmak istenirse muafiyet tutarı kadar ÖTV’nin devlete ödenmesi gerekiyor. 5 yıl dolunca ise herhangi bir kısıtlama olmuyor.

En özel kampanyalarla, Renault Clio yalnızca 500 bin TL ve Renault Megane sadece 561 bin TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.