EkonomiGenelTürkiye

30 Bin TL Maaşla Banka Memuru Olmak İçin İLBANK İkametsiz İlanı!

Güncel Banka İş İlanları: İLBANK Personel Alımı

İLBANK, farklı kadro ve pozisyonlarda banka memuru alımı yapacağını duyurdu. İletişim, medya, inşaat, baskı hizmetleri, madencilik ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen bankalarından olan İLBANK, madencilik ve metalurji sektöründe alım yapacağını açıkladı.

İLBANK Şubelerine Kadro İçin Başvurular Başladı

İLBANK’ın Türkiye genelindeki 81 şubesine, kadro için gerekli şartları sağlayan adaylardan başvurular kabul edilmeye başlanmıştır. Alım ilanında daimi kadroda çalışacak personel arandığı belirtilmekte olup, gerekli şartlar aşağıda detaylandırılmıştır.

Banka Personel Alımı Unvanları

Güncel banka iş ilanları arasında yer alan İLBANK personel alımında aşağıdaki unvanlarda alımlar yapılacaktır:

– Dijital baskı elemanı

– HSE yöneticisi

– Dijital baskı operatörü

– Vale

– Reklam satış yönetmeni

– Performans mühendisi

– Genç personel

– Gece aşçısı


Dijital Baskı Elemanı Alımı

Matbaa, meslek lisesi ve endüstri meslek lisesi mezunları için dijital baskı elemanı alımı yapılacaktır. Bu kadro için kalite ve müşteri odaklı çalışma yaklaşımınıza sahip olmanız ve haftalık izin günlerini hafta içinde kullanmanız gerekmektedir.


HSE Yöneticisi Alımı

Maden operasyon alanlarında özellikle sabit tesislerde deneyim kazanmış adaylar arasından HSE yöneticisi alımı yapılacaktır. Alım ilanında acil durum olasılıklarının öngörülmesi ve oluşabilecek acil durumların önüne geçilmesinde tecrübeli adaylar aranmaktadır.


Dijital Baskı Operatörü Alımı

Dijital baskı alanında deneyimli ve grafik bilgisine sahip adaylardan dijital baskı operatörü alımı yapılmaktadır. Bu kadro için en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmanız gerekmektedir.


Vale Alımı

Engelli personel alımı kadrosunda vale alımı yapılacaktır. B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve minimum 2 yıl deneyimli olmanız istenmektedir.


Reklam Satış Yönetmeni Alımı

Tercihen lisans mezunu olan ve Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen adaylardan reklam satış yönetmeni alımı yapılacaktır.


Performans Mühendisi Alımı

İyi derecede İngilizce bilen, analitik düşünebilen ve takım çalışmasına yatkın olan adaylardan performans mühendisi alımı yapılacaktır.


Genç Personel Alımı

Staj fırsatı kategorisinde yer alan genç personel alımı, önlisans ve lisans öğrencileri ile mezunları arasından yapılacaktır.


Gece Aşçısı Alımı

Tercihen lise turizm otelcilik bölümü mezunlarından gece aşçısı alımı yapılacaktır. Adayların kalfalık ve ustalık belgesine sahip olması gerekmektedir.


İşçi Alımı İlanına Başvurular

İLBANK personel alımı ilanına başvurular bu adresten online olarak yapılmaktadır. Başvuru süreci hakkında daha fazla bilgiye İLBANK resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

30 Bin TL Maaşla Banka Memuru Olmak İçin İLBANK İkametsiz İlanı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.