EkonomiGenelTürkiye

Turna Ayçiçek Yağı ile DAMPING etkisini yaşayın! Kapınıza teslim, 79.90 TL’den başlayan fiyatlarla.

Damping Böyle Olur! 4 LT Turna Ayçiçek Yağı 79.90 TL’den Kapınıza Teslim Edilecek

Ukrayna-Rusya Savaşı Türkiye’de Ayçiçek Yağı Krizine Yol Açtı

– Türkiye, Ukrayna ve Rusya ile yakın ticari ilişkilere sahip olduğu için Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaşın ilk günlerinde ekonomik olarak zor günler geçirmiştir.

Yağ Yüklü Tankerlerin Ukrayna Limanlarında Takılı Kaldığı İddiaları

– Savaşın ilk günlerinde Ukrayna limanlarında takılı kalan yağ yüklü tankerler nedeniyle Türkiye’de ayçiçek yağı kıtlığı yaşanabileceği iddiaları ortaya atılmış ve vatandaşlar marketlerde stok yapma telaşına düşmüştür. Ayçiçek yağı fiyatları ise rekor seviyelerde artmıştır. Ancak tankerlerin yola çıkmasıyla birlikte piyasa sakinleşmiştir.

En Ucuz Ayçiçek Yağı Hangi Markette? 4 LT Turna Ayçiçek Yağı Ne Kadar, Kaç TL?

– Küresel piyasalarda ham yağ fiyatlarının düşmesine rağmen, enflasyon ve dolar kurundaki yükseliş nedeniyle ayçiçek yağı fiyatları bir kez daha yükselmiştir. Bu durumda, mutfak harcamalarını azaltmak ve daha hesaplı alışveriş yapmak isteyen kişiler marketlerin indirimlerini takip etmeye başlamıştır. Getir Market ise indirim kampanyalarına başlamıştır.

– Turna Ayçiçek Yağı 4 LT satış fiyatı 129,90 TL olarak belirlenmiştir. Ancak indirim koduyla birlikte bu fiyat 79,90 TL’ye düşmektedir. Bu avantajlı fırsattan yararlanmak isteyenler Getir Market’te sipariş verebilirler.

– Kampanya detaylarına göre, 150 TL ve üzeri siparişlerde 50 TL indirim uygulanmaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak için “Sipariş Ver” ekranında seçenekleri görmek gerekmektedir.

– Ay sonuna kadar süren bu kampanya sadece belirli kişilere özeldir.

– Dikkat edilmesi gereken nokta ise bazı ürünlerin kampanya kapsamında olmadığıdır. Nutella, Red Bull, Sinangil Un 5 kg, Eriş Un 4 ve 5 kg, Komili 3L riviera zeytinyağı, Komili Naturel Sızma Zeytinyağı Yumuşak Lezzet (3 L), n11çabuk ürünleri, Yayla Uzun Tane Pilavlık Pirinç 5 kg, toz ve küp şekerler, Kuzeyden Su (5 L), taze et ürünleri, teknolojik ürünler ve Söke Un 5 kg kampanya dışındadır.

– Yukarıda belirtilen şartları sağlayan kişilere 50 TL indirim yapılacaktır. Siz de 150 TL’lik ürün ekleyerek bu kampanyadan yararlanabilir ve adresinize teslim ayçiçek yağı siparişi verebilirsiniz.

Turna Ayçiçek Yağı ile DAMPING etkisini yaşayın! Kapınıza teslim, 79.90 TL'den başlayan fiyatlarla.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.