EkonomiGenelTürkiye

DHMİ ve Kültür Bakanlığından 91 Yeni İş Fırsatı

Devlet Personeli Alım İlanları

Devlet Hava Meydanları İşletmesi 5 Memur Alımı

DHMİ, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere Resmi Gazete üzerinden yayımladığı ilanla 2022 ve 2023 KPSS sınav puanlarını kullanarak 5 memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bu alımlar 4 farklı grupta yapılacak olup başvurular 16 Ağustos 2023 tarihinden itibaren kabul edilecektir. Kamupersonelialim.com sitesi olarak bu konuda tüm ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz.

İlgili sınav yıllarında P-3 puan türünde en az 80 puan almış olmanız gerekmektedir. Bu alımlar için inşaat mühendisliği, makine mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, siyasal bilgiler, iktisat, işletme veya iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun olmuş adaylar başvuruda bulunabilirler.

Başvuru süreci ve nasıl başvurulacağı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 86 Personel Alımı

12 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı kendi bünyesinde en az lise mezunu adaylardan personel alımı yapacaktır. Bu alımlar koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli destek personeli ve temizlik personeli kadrolarında gerçekleşecektir.

Bazı kadrolar için en az 30 günlük iş deneyimi gerekmektedir. Alımlar kadın ve erkek adaylar arasında KPSS puan sıralamasına göre yapılacak olup, Ankara ve İstanbul illerinde Bakanlığın resmi binalarında hizmet vereceksiniz.

Lise mezunları için P-94, önlisans mezunları için P-93 ve lisans mezunları için ise P-3 puan türünde 60 taban puanı olması gerekmektedir. Başvurular 14 Ağustos 2023 tarihinden itibaren başlamış olup, son başvuru tarihi 28 Ağustos 2023 olarak açıklanmıştır.

Başvuruları yapmak ve detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

DHMİ ve Kültür Bakanlığından 91 Yeni İş Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.