EkonomiGenelTürkiye

“Para Yatırılacak: TC Kimlik Numarasının Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanların Hesabına Otomatik Ödeme!”

**Tarımsal Destek Ödemeleri Bugün Yapılıyor: Bakanlık Açıkladı**

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın son açıklamasına göre, tarımsal destek ödemeleri bugün gerçekleştirilecek. TC kimlik numarasının son hanesine bağlı olarak ödemeler hesaplara yatırılacak. Bu önemli gelişmenin ayrıntıları ve Tarım Bakanı Yumaklı tarafından yapılan açıklama ise aşağıda yer alıyor.

**Toplamda 1 Milyar TL’den Fazla Ödeme Yapılacak**

Tarımsal destek ödemelerini bekleyenler için Bakan Yumaklı önemli bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “1 milyar 484 milyon 15 bin TL tarımsal destekleme ödemesi çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

**Ödeme Detayları**

Bakanlık tarafından yapılan paylaşımda, ödemenin detayları da aktarıldı. Sadece Süt Desteği ödemelerinin 2 ayrı kalem halinde hesaplara yatırılacağı belirtildi.

**Ödemeler TC Kimlik Numarasına Göre Yapılacak**

Bakanlık, destek ödemelerini TC kimlik numarasının son hanesine göre yapacağını duyurdu. Bu çerçevede, TC kimlik numarasının son hanesi 4, 6, 8 veya VKN numarasının son hanesi 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 olanlar ödemelerini bugün saat 18.00’den sonra alacaklar.

Aynı şekilde, TC kimlik numarasının son hanesi 0 veya 2 olanlar ile VKN numarasının son hanesi 0 veya 2 olanlar da ödemelerini 29 Eylül günü saat 18.00’den sonra alabileceklerdir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.