EkonomiGenelTürkiye

Kangal Belediyesi İŞKUR ile Daimî İşçi Alımı

Belediye İş İlanları

Kangal Belediyesi, Sivas iş ilanları kategorisinde sıhhi tesisatçı kadrosunda işçi alımı yapacak. İşçi alımı için en az ilkokul mezunu adaylar arasından seçim yapılacak. Başvurabilmeniz için 18 yaşını doldurmuş olmanız ve 51 yaşından gün almamış olmanız gerekiyor. Bu alımda KPSS şartı aranmamaktadır. Kurum tarafından gerçekleştirilecek kurayla personele karar verilecektir. Kamupersonelialim.com olarak, gereken şartları size sunuyoruz.

Daimî İşçi Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Yapılacak alımda, başvurabilmek için Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca, en az 40 saatlik tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde sıhhi tesisat eğitimi aldığınızı ve bu durumu sertifikanızla belgelemiş olmanız gerekmektedir.

Ayrıca, mesleğinizde en az 12 ay mesleki deneyime sahip olmanız istenmektedir. Bu deneyimi, geçmişe dönük SGK raporuyla kanıtlamanız gerekmektedir.

Alıma başvuran kadın ve erkek adaylardan, erkek adayların askerlik durumu tecilli, muaf veya tamamlanmış olması istenmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanamayan, emekliliğe hak kazanmamış veya emekli olmayan kişilerin başvuruları kabul edilecektir.

Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmanız gereklidir. Bunun için kurum tarafından yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturmasının olumsuz sonuçlanmaması gerekmektedir.

Medeni haklarını kullanabilen ve sabıka kaydı bulunmayan adaylar alıma kabul edilecektir.

Sürekli İşçi Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular, 31 Ağustos 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Son başvuru tarihi ise 4 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı İŞKUR’un e-şube resmi internet sitesi üzerinden online, ALO – 170 hattını arayarak veya hizmet noktalarından şahsen gerçekleştirebilirsiniz. İŞKUR iş ilan numarası: 00007757877

Kangal Belediyesi İŞKUR ile Daimî İşçi Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.