EkonomiGenelTürkiye

Toyota Corolla İçin Eşsiz Kampanya! Şimdi Son Fırsatlar!

Otomobil fiyatlarındaki artışlarla birlikte araç sahibi olmak isteyenlerin ödemeleri gereken tutarlar oldukça yükseldi. Bu nedenle sıfır kilometre otomobil satın alma planı yapanlar, kampanyalı fiyatları beklemeye başladılar. Her firma her modeli için kampanyalı fiyat imkanı sağlamasa da bu imkan sağlandığında müşteriler önemli miktarlarda avantajlar elde edebiliyorlar.

TOYOTA COROLLA İÇİN KAMPANYALI FİYATLAR!

Sıfır kilometre otomobillerin satış rakamlarına bakıldığında, Toyota Corolla’nın dünya genelinde ciddi bir ağırlığı olduğu görülüyor. Firma, klasikleşmiş modeli olan Corolla’yı yenileyerek bugüne kadar getirirken 2022 yılında dünya genelinde en çok satılan otomobil modeli unvanını elde etmiştir. Türkiye pazarında zirvede olmasa da önemli bir müşteri potansiyeline sahip olan Toyota Corolla, çok satan araçlar arasında yer almaktadır.

Toyota Corolla İçin Kampanyalı Fiyatlar

Toyota Corolla için firma tarafından kampanyalı fiyatlar açıklandı. Kampanyalı fiyatlarla Toyota Corolla satın almak isteyenler, ciddi bir avantaj elde edebiliyorlar. Eylül ayının başında tüm sıfır kilometre araçlara zam yapılacakken, Toyota Corolla için de zam yapılması beklenmektedir. Bu yeni zam ile birlikte Toyota Corolla fiyatlarında, donanım seçeneklerine göre 50.000 TL ile 100.000 TL arasında artışlar yapılması bekleniyor. Bu nedenle bu aracı satın almak isteyenlerin Eylül zamlarına yakalanmamak için acele etmeleri gerekmektedir.

Halkbank’tan Otomobiller İçin Taşıt Kredisi Kararı!

Toyota Corolla için firma tarafından açıklanan fiyat listesi ise şu şekildedir:

  • Toyota Corolla 1.5 Vision: 1.133.550 TL
  • Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S: 1.182.800 TL
  • Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S: 1.299.000 TL
  • Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 1.378.550 TL
  • Toyota Corolla 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 1.461.900 TL
  • Toyota Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S: 1.580.000 TL

Toyota Corolla İçin Eşsiz Kampanya! Şimdi Son Fırsatlar!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.