EkonomiGenelTürkiye

OEÜ KPSS 50 Puanla Lise Personel Alımı

Üniversite İş İlanları: Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Personel Alımı

Üniversite İş İlanları: Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, lise, önlisans ve lisans mezunlarından personel alımı yapacağını duyurdu. İş ilanı detayları aşağıda belirtilmiştir.

1. Temizlik Personeli: Lise mezunu olan ve bahçıvan ve peyzaj alanında tecrübesi olan adaylar arasından alım yapılacaktır. Alım işlemleri erkek adaylar için gerçekleştirilecektir. Ayrıca, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız ve vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilmeniz gerekmektedir.

2. Koruma ve Güvenlik Görevlisi: Önlisans düzeyinde özel güvenlik ve koruma, ceza, infaz ve güvenlik hizmetleri veya sivil savunma ve itfaiyecilik programlarından mezun olmuş adaylar başvuru yapabilir. Başvuruda, geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca, engel hastalığınızın olmaması ve vardiyalı çalışma usulünü kabul etmeniz gerekmektedir.

3. Büro Personeli: Lise veya dengi okullarda okutulan laboratuvar hizmetleri, tıp sekreterliği veya sağlık hizmetleri sekreterliği alanından mezun olan adaylar arasından alım yapılacaktır. Ayrıca, laboratuvar uygulamaları ve yönetimi eğitim sertifikasına ve klinik araştırmalarda etik eğitim sertifikasına sahip olmanız gerekmektedir.

Üniversite Memur Alımı İlanına Başvurular: Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi iş ilanlarına başvurular 1 Eylül 2023 ve 15 Eylül 2023 tarihleri arasında elektronik olarak alınacaktır. Başvurularınızı resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru kılavuzu ve diğer ayrıntılar için buraya tıklayınız.

OEÜ KPSS 50 Puanla Lise Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.