EkonomiGenelTürkiye

Akbank Emekliye Ekim Sonuna Kadar Müjde Yağdırıyor!

**Emekliye 5000 TL Promosyon ve Düşük Faizli Kredi Müjdesi!**

Akbank Emeklileri Mutlu Edecek Promosyon Duyurusu

Milyonlarca emeklinin beklediği zam haberi henüz gelmedi. Ancak 5000 TL ödeme müjdesi gelmişti. Promosyon rakamlarının yükseldiğini duyan vatandaşların yüzü güldü. Akbank ay sonuna kadar bu ödemeleri verecek…

Cumhurbaşkanı’ndan 5000 TL İkramiye Müjdesi

Emekli vatandaşlara geçtiğimiz haftalarda gelen açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5000 TL ikramiye verileceğini duyurdu. Kabine toplantısı sonrasında açıklanan yalnızca bir defaya mahsus cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına özel 5.000 TL ödeme yapılacak. Cumhurbaşkanı’ndan gelen bu açıklama ile birlikte kamu ve özel bankalar harekete geçti.

Akbank Emekli Promosyon Duyurusu

Emekli promosyonlarını güncelleyen Akbank, emekli vatandaşlara müşteri olarak bankasını tercih ettirmek istiyor. Akbank oldukça cazip bir rakam duyurarak emekli maaşını kendi bünyelerine taşıyanlara 15.350 TL promosyon açıkladı. Ayrıca, Akbank’tan 3 yıl boyunca emekli maaşını alma taahhüdünde bulunanlara da 15.350 TL ikramiye ödemesi yapılacak.

Düşük Faizli Kredi Desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla gelen 5000 TL ödemelerle birlikte Akbank, emekli vatandaşlara kredi ve promosyon müjdelerini de duyurdu. Emekli vatandaşlar, düşük faizle ihtiyaç kredisi desteği alabilecekler. Akbank, özel kredi kampanyası dışında da emekli vatandaşlara kredi imkanı sağlayacak. Banka, tek koşul olarak emekli maaşlarını 3 yıl boyunca Akbank’tan alma sözü verilmesini talep etmektedir. Ayrıca, 15.350 TL promosyon ödemesinin yanı sıra düşük faizle kredi de sunulacak. Emekli vatandaşlar, en yakın Akbank şubesine, mobil uygulamasına veya web sitesi üzerinden maaş taşıma işlemini gerçekleştirebilecekler.

Bu müjdeli haberlerle birlikte emekliler, daha yüksek promosyon olanakları ve düşük faizli kredi fırsatlarıyla mali durumlarını iyileştirebilecekler. Akbank, emekli vatandaşlara sunduğu avantajlarla öne çıkarak tercih edilebilir bir banka olarak ön plana çıkmaktadır.

Akbank Emekliye Ekim Sonuna Kadar Müjde Yağdırıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.