EkonomiGenelTürkiye

“Huzurevlerinde Daimi Personel ve İşçi Alımları, 25 Bin TL Maaş Fırsatlarıyla!”

Huzurevleri İş İlanları

Huzurevleri Personel Alımı İlanları İş İlanı

Farklı illerde bulunan Huzurevleri, kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere, en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı ve işçi alımı yapacaklarını duyurdu. KPSS şartı aranmadan gerçekleştirilecek olan alımlar için müracaatları İŞKUR üzerinden yapabilirsiniz. Bu ilan kamupersonelialim.com sitesi tarafından hazırlanmıştır.

Personel Alımı Yapılacak İller

Ankara, Antalya, Mersin, Aydın, İzmir, Çorum, Sivas, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Burdur illerinde alım yapılacaktır.

İşçi Alımı Kadroları

Huzurevleri, temizlik görevlisi, diğer sağlık personeli, engelli ve yaşlı bakım elemanı, huzurevi müdürü, hasta ve yaşlı bakım elemanı, hemşire, mutfak görevlisi, beden işçisi, klinik destek elemanı, röntgen teknisyeni, hasta refakatçisi ve hasta bakımı teknisyeni kadrolarında alım yapacaktır.

Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları

Başvurular, en az ilkokul mezunu olan ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan kişilerden kabul edilecektir. Adayların başvurmak istedikleri unvana ilişkin sertifikalara ve belgelere sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca kurum tarafından yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmalıdır. Bazı alımlar için mülakat sınavı yapılacak ve adayların bu sınavda başarılı olmaları gerekmektedir. Başvurular için lise, önlisans ve lisans mezunlarına uygun kadrolar bulunmaktadır. Başvuru yapılacak kadroya uygun eğitim şartlarını karşılamanız gerekmektedir. Ayrıca işin devamlılığını ve sürekliliğini kontrol altında tutabilmek adına erkek adayların askerlikle ilgisi bulunmaması gerekmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından yararlanmamanız da istenen şartlar arasındadır. Emekli olmayan veya emekliye hak kazanmamış adaylardan alım yapılacaktır.

İŞKUR Kamu İşçi Alımı İlanına Başvuru Nasıl Yapılır?

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilana başvurular, İŞKUR e-şube resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir. Aşağıda verilen linkten işyeri unvanı olarak “Huzurevi” yazarak güncel tüm ilanlara ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde başvurmak istediğiniz mesleğin ismini yazarak da kendinize uygun iş ilanlarına ulaşabilir ve online başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.