EkonomiGenelTürkiye

“Ağustos 2023 Dolar Kuru: Güncel TL Fiyatları ve Seyir Durumu”

Dolar Kuru Bayramdan Sonra Nasıl Hareket Edecek?

Dolar kuru bayram süresince dalgalanmış olsa da, bir süredir durağan bir seyir izlemeye başlamış gibi görünüyor. Ancak önümüzdeki dönemde dolar kuru üzerindeki baskıların devam edip etmeyeceği ve 27 TL seviyesinin aşılarak yükselip yükselmeyeceği merak konusu. İşte detaylar.

Dolar Türk Lirası Paritesi ve Kurlar

Öncelikle dolar kuru ve diğer para birimleri arasındaki parite durumuna bakalım. 1 dolar şu anda kaç Türk Lirası ediyor? 1 sterlin karşılığında ne kadar Türk Lirası alabiliriz? Ayrıca, doların euro ve sterlin gibi diğer para birimlerine karşı ilerleyen dönemdeki yönü de önem taşıyor. 1 euro kaç Türk Lirası? İşte 23 Ağustos 2023 Çarşamba güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları.

Dolar Kuru Tepki Gösterdi: 27 TL Üzerinde

Kurban Bayramı’ndan sonra faiz artış beklentileriyle birlikte yukarı yönlü hareketlenen dolar, ardı ardına rekorlar kırmıştı ve 26 TL seviyelerine kadar gerilemişti. Ancak düşüşün ardından dolar tekrar 26 seviyelerinde dengelenmeye çalışırken, yeni bir faiz artışının gelmesiyle birlikte tekrar yükselişe geçti ve 27 TL üzerinde seyrediyor. İşte güncel dolar, euro ve sterlin kurları.

Güncel Dolar, Euro ve Sterlin Kurları

23 Ağustos 2023 Çarşamba sabahı dolar kuru ne kadar? Dolar bugün kaç TL? Vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar, euro ve sterlin kurları merak konusu. İşte güncel kur bilgileri:

DOLAR: Alış- 27,19 Satış- 27,19

EURO: Alış- 29,54 Satış- 29,55

STERLİN: Alış- 34,58 Satış- 34,84

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.