EkonomiGenelTürkiye

Kritik Uyarı: Sabah Saatlerinde Hazır Olun, Saat Verildi!

**KUVVETLİ YAĞIŞLAR TÜM ÜLKEDE DEVAM EDİYOR**

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün güncel hava durumu tahmin raporuna göre; Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Ülke genelinde aralıklı sağanak yağışlar olacak ve bazı bölgelerde gök gürültülü sağanaklar görülecek. Marmara’nın doğusunda, Akdeniz bölgesinde ve Orta Karadeniz’de yer yer kuvvetli yağışlar bekleniyor.

**OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEDBİRLİ OLUN**

İstanbul, Kocaeli, Sakarya çevreleri, Samsun, Sinop, Kastamonu, Antalya, Isparta’nın güneyi, Burdur’un doğusu, Mersin, Adana, Osmaniye, Tunceli, Muş, Bingöl, Hatay’ın batısı ve Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde yerel olarak kuvvetli yağışlar bekleniyor. Bu bölgelerde sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceği dikkate alınmalıdır. Tedbirli olunmalı ve gerekli önlemler alınmalıdır.

**GÜÇLÜ RÜZGARLARA DİKKAT**

Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli rüzgarlar (40-60 km/saat) bekleniyor. Bu nedenle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalı ve gerekli önlemler alınmalıdır.

**MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU**

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgenin genelinde aralıklı sağanak yağışlar görülecek ve İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da yerel olarak kuvvetli sağanaklar bekleniyor.

**EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU**

Parçalı ve zamanla kuzeyi çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgenin genelinde aralıklı sağanak yağışlar görülecek ve Kuzey Ege’de kuvvetli rüzgarlar (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

**AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU**

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgenin genelinde sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlar olacak ve Antalya, Isparta’nın güneyi, Burdur’un doğusu, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay’ın batısı ve Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde kuvvetli sağanaklar görülecek.

**İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU**

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgenin genelinde sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlar olacak.

**BATI KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU**

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgenin genelinde gece saatlerinden itibaren yerel sağanak yağışlar olacak ve Düzce, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde kuvvetli yağışlar görülecek.

**ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU**

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgenin genelinde sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlar olacak ve Samsun çevrelerinde kuvvetli sağanaklar görülecek.

**DOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU**

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölgenin genelinde sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlar olacak ve Tunceli, Muş ve Bingöl çevre

Kritik Uyarı: Sabah Saatlerinde Hazır Olun, Saat Verildi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.