EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Emekli Paketi: 25.000 TL Hediye!

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu: Maaşınızı Taşıyın, Ek Ödemeleri Alın!

Emeklilere yönelik maaş promosyonu kampanyaları, yaşlılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu nedenle bankalar, emeklilere çeşitli fırsatlar sunarak onları memnun etmeye çalışmaktadır. Söz konusu kampanyaları değerlendiren emekliler, 3 yıllık bir sözleşme karşılığında maaş promosyonu ve yanında ek ödemeler alabilmektedir. Maaş promosyonu ödemeleri karşılıksız olmasına rağmen, ek ödemeler ihtiyaç kredisi şeklinde yapılmaktadır.

Ziraat Bankası Emekli Paketi Detayları Açıklandı!

Ziraat Bankası, emeklilere yönelik paket kampanyasıyla ilgili detayları açıklamıştır. Emekli müşteriler, maaşlarını Ziraat Bankası’na taşımaları durumunda promosyon ödemesi almaya hak kazanmaktadır. Farklı bankalar, emeklilere farklı imkanlar sunmaktadır. Ziraat Bankası’nın sunduğu tüm imkanlar belirlenmiştir. Maaş promosyonunun yanı sıra, emekli müşterilere ihtiyaç kredisi de verilebileceği bildirilmiştir.

Emekli Maaş Promosyonları Ne Kadar?

Ziraat Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında ödemelerle ilgili tarife belirlenmiştir. Buna göre, emekliler maaş tutarlarına bağlı olarak promosyon ödemelerine hak kazanacaklardır. Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 3.000 TL maaş promosyonu ödenecektir. Maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emeklilere ise 3.500 TL ödeme yapılacaktır. 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaş alan emeklilere ise 4.500 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlar ise 5.000 TL maaş promosyonu alabileceklerdir.

İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Emekli paketi kapsamında emekli müşterilere bir de ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Emekliler, maaşlarının 2 katı kadar ihtiyaç kredisi talep etmeleri durumunda hemen hesaplarına tanımlanabilecektir. Örneğin, 10.000 TL emekli maaşı olan bir emekli müşteri, 20.000 TL ihtiyaç kredisi çekebilecek ve ayrıca 5.000 TL maaş promosyonu alabilecektir. Bu durumda, emeklinin hesabına toplamda 25.000 TL yatırılacaktır. Bu miktarın 20.000 TL’lik kısmı geri ödenecek olan ihtiyaç kredisi olup, maaş promosyonu ise geri ödeme gerektirmeyecektir.

Ziraat Bankası emekli paketinden faydalanmak için emekli müşterinin maaşını bu bankaya taşıması gerekmektedir. Bu koşulu sağlayan müşterilere belirtilen ödemeler yapılabilecektir.

Ziraat Bankası'ndan Emekli Paketi: 25.000 TL Hediye!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.