EkonomiGenelTürkiye

Renault Captur fiyatlarına son güncelleme ve kredi destekli fiyat listesi açıklandı.

Sıfır Kilometre Renault Captur: Fiyatlar ve Kredi Destekleri

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın almak isteyen ciddi bir kitle olduğu biliniyor. Bu kişiler araç satın almak için en doğru zamanı kolluyorlar. Kendi bütçelerine uygun gelen fiyatları ve şartları bulduklarında satın alma planı yaptıkları araçları alıyorlar. Bunun için de hem firmaların fiyat listeleri hem de araba kampanyaları büyük bir takip altında tutuluyor.

Renault Captur: Yüksek Talep Alan Bir Araç

Renault’un son dönemlerde en dikkat çeken araçlarından biri, Renault Captur. SUV konseptinde tasarlanan bu araç büyük bir beğeni kazandı. Aynı zamanda Renault kalitesinin izlerini taşıyan araç, yüksek konfor imkanı sağlıyor. SUV model bir araç satın alma planı olanlar için biçilmiş kaftan olan Renault Captur, büyük talep görüyor. Bir dönem Renault Clio piyasayı domine ederken, şimdi firma bunu Renault Captur ile yapmaya başladı.

Yeni Fiyat Listesi Açıklandı!

Renault Captur için firma yeni bir fiyat listesi açıkladı. Müşterilere üç farklı donanım seçeneği sunan Renault, fiyatları şöyle belirledi:

– Renault Captur Touch Plus 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg: 1.308.000 TL

– Renault Captur Icon 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg: 1.362.900 TL

– Renault Captur R.S. Line 1.3 Mild Hybrid EDC 155 bg: 1.495.000 TL

Dev bankadan Türkiye kararı! Faiz ve enflasyon tahminleri değişti!

Kredi Desteği de Sunuluyor

Renault firması, sıfır kilometre Renault Captur satın alacak müşterilere kredi desteği imkanı sağlıyor. Bu kapsamda müşterilere 250.000 TL kredi imkanı sunuluyor. Kredi desteği, Renault Finans aracılığıyla veriliyor. Faiz oranı kişiye özel olarak belirlenirken, kredinin vade süresi ise 12 ay olarak bildirildi.

Renault Captur fiyatlarına son güncelleme ve kredi destekli fiyat listesi açıklandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.