EkonomiGenelTürkiye

Dacia’dan muhteşem indirimler! Sandero, Duster, Spring, Jogger fiyatları hızla güncellendi!

Dacia, Türkiye Otomobil Piyasasında Uygun Fiyat İmkânı Sunuyor!

Türkiye’de sıfır kilometre araç alımı büyük ilgi görüyor ve son zamanlarda oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. İkinci el piyasasındaki araçların satılamaz hale gelmesi ve yükselen otomobil fiyatları sebebiyle sıfır kilometre otomobillere olan talep arttı. İşte bu noktada, Dacia marka otomobiller uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Dacia Modellerinin Fiyatları Ne Kadar?

Dacia’nın Türkiye pazarında en çok tercih edilen araçlarından biri olan Yeni Sandero, sadece tek bir donanım seçeneğiyle sunuluyor ve satış fiyatı 890.000 TL olarak belirlenmiş durumda.

Dacia Yeni Sandero Stepway ise beş farklı donanım seçeneğiyle müşterilere sunuluyor. Fiyat aralığı ise 874.000 TL ile 1.001.000 TL arasında değişiyor.

Dacia’nın en popüler SUV modellerinden biri olan Yeni Duster, dokuz farklı donanım seçeneğiyle satılıyor. Fiyatları ise 985.000 TL ile 1.245.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Dacia’nın elektrikli modeli olan Dacia Spring ise büyük ilgi görüyor. Dacia Spring’in tek donanım seçeneği bulunmakta ve fiyatı 969.000 TL’dir.

Dacia Yeni Jogger ise yedi kişilik bir otomobil ve altı farklı donanım seviyesi bulunuyor. Fiyatları en düşük 1.034.000 TL’den başlarken, en yüksek seviye için 1.120.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Dacia'dan muhteşem indirimler! Sandero, Duster, Spring, Jogger fiyatları hızla güncellendi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.