EkonomiGenelTürkiye

İstanbul Valisi: Kaçak göçmenlerle ilgili flaş açıklama

İstanbul Valisi Davut Gül, Çekmeköy ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu. Vali Gül, Bingöl’de şehit düşen Arif Kalafat’ın ailesini ziyaret etti ve aynı anda Çekmeköy’de devam etmekte olan okul, park, millet bahçesi ve yeni kaymakamlık binası gibi birçok inşaat projesini gezdi. Vali Gül, kaçak göçmenlerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

İstanbul Valisi Davut Gül, “Sabah erken saatlerde Kaymakamlık, Belediye Başkanı ve kurum temsilcileri ile Çekmeköy’ü gezdik. Her bir kurumun ciddi bir çalışma içinde olduğunu gördük. Çekmeköy adeta bir inşaat alanı gibi. Bu projeler tamamlandığında Çekmeköy’ün yaşam kalitesi daha da artacak. Belediye Başkanıma, destek veren bakanlıklara ve liderlik eden Cumhurbaşkanı’na teşekkür etmek istiyorum. Sabah saatlerinde yüzlerce kişinin spor yaptığını gözlemledik. Çekmeköy her geçen gün daha değerli ve güzel hale geliyor. Bu çalışmalar tamamlandığında bizler de mutlu olacağız” şeklinde konuştu.

Vali Gül, kaçak göçmenlerle ilgili olarak da “İçişleri Bakanlığımızın bu konuda uygulamaları bulunmaktadır ve İstanbul’da da çalışmalar devam etmektedir. Yakın bir zamanda kaçak göçmen sorunu İstanbul ve Türkiye gündeminden çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.