EkonomiGenelTürkiye

Roketsan, Yüksek Maaşlı Personel Alımında 6 Branşla İlan Veriyor.

ROKETSAN Personel Alımı İş İlanları: İşte Detaylar

ROKETSAN, kendi bünyesinde yeni personeller almak üzere KPSS puan şartı olmadan bir dizi iş ilanı yayımlamıştır. Bu ilanlar arasında Sıvı Yakıtlı Roket Motoru Tasarım Mühendisi, Muayene Mühendisi, Tahribatsız Muayene (NDT) Mühendisi, Kaynak Teknisyeni, Üretim Kalite Güvence Mühendisi ve Patlayıcı Teknolojileri Mühendisi pozisyonları bulunmaktadır. Kamupersonelialim.com olarak bu ilanların gerekliliklerini ve detaylarını sizlerle paylaşmaktayız.

Kamu Personel Alımı İş İlanı Kriterleri

Sıvı Yakıtlı Roket Motoru Tasarım Mühendisi Alımı: Lisans düzeyinde Makina Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği veya Uçak Mühendisliği bölümünde mezun olan, bu alanda en az 2 yıl deneyim sahibi olan adaylar arasından alım yapılacaktır. Ayrıca, MATLAB yazılımını iyi derecede kullanabilmeniz gerekmektedir.

Muayene Mühendisi Alımı: Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve üretim veya kalite süreçlerinde en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi olmanız beklenmektedir.

Tahribatsız Muayene (NDT) Mühendisi Alımı: Üniversitelerin Metalurji ve Malzeme Mühendisliği veya Malzeme Bilimi ve Mühendisliği bölümlerinde mezun olan adaylardan alım yapılacaktır. Adayların tercihen NAS 410, EN 4179 veya EN 9712’ye göre RT, MT, UT veya PT Level 2 sertifikalarına sahip olmaları beklenmektedir. Ayrıca iyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip olmanız gerekmektedir.

Kaynak Teknisyeni Alımı: Önlisans düzeyinde Metal işleri, Kaynak, veya Torna Tesviye bölümlerinden mezun olan adaylara iş imkanı sunulmaktadır. Bu pozisyon için adayların en az 5 yıl TIG deneyimine sahip olmaları gerekmektedir.

Üretim Kalite Güvence Mühendisi Alımı: Elektrik-Elektronik, Makine, Endüstri, Havacılık Uzay, Uçak, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olan adaylar başvuru yapabilirler.

Patlayıcı Teknolojileri Mühendisi Alımı: Kimya Mühendisliği lisans mezunu olan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Adayların güçlü iletişim becerisine sahip olmaları ve vardiyalı çalışma sistemine uygun olmaları beklenmektedir.

İşçi Alımı İlanına Başvuru Şekli ve Tarihi

ROKETSAN tarafından yayımlanan personel alımı ilanına başvurular başlamıştır. Başvurularınızı https://ikbasvuru.roketsan.com.tr/ adresinden online olarak tamamlayabilirsiniz.

Roketsan, Yüksek Maaşlı Personel Alımında 6 Branşla İlan Veriyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.