EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi Bankası Ağustos 2023’te Banka Memuru Alımlarını Duyurdu!

Banka Memuru Alımı İlanları

Banka memuru alım ilanları, Yapı Kredi Bankası tarafından yapıldı. Banka, KPSS şartı olmadan 35 farklı kadroya alım yapacak. Alım süreci, bankanın gerçekleştireceği mülakat sınavı sonucuna göre belirlenecek. Banka memuru olmak isteyenler için uygun kadrolar, lise, ön lisans ve lisans mezuniyetine sahip kişilere sunuluyor. Müracaatlar, kriterlere uygun olan adaylardan 81 şehirdeki başvuruları kabul edilecek. Kamupersonelialim.com ekibi olarak, ilanla ilgili detayları sizlere sunuyoruz.

Banka Personeli Alımı Kadroları

Banka, aşağıdaki unvanlarda alım yapacak:

– Krediler Tahsis Uzmanı

– Bireysel Portföy Yöneticisi

– İş Planlama ve Finansal Raporlama Uzmanı

– Deprem İstihdam Seferberliği

– Kobi Portföy Yönetmeni

– Yönetici Asistanı

– Kobi Portföy Yönetmeni

– Direkt Satış Temsilcisi

– Ticari Portföy Yöneticisi

Personel Alımı Başvuru Şartları

Krediler Tahsis Uzmanı: Lisans düzeyinde iktisadi ve idari bilimler veya mühendislik fakültelerinden mezun olmak gerekmektedir. Yeni mezun adaylar da başvuru yapabilecek. Ancak tercihen en az 2 yıl deneyimli adaylar göz önünde bulundurulacaktır.

Bireysel Portföy Yöneticisi: Bölüm şartı aranmaksızın lisans mezunu olmak gerekmektedir. En az 3 yıl bireysel bankacılık alanında deneyim sahibi olmak gerekmektedir.

İş Planlama ve Finansal Raporlama Uzmanı: Lisans mezunu olmak ve bölüm şartı aranmamaktadır. İyi derecede İngilizce bilmek ve Microsoft Office programlarını kullanabilmek gerekmektedir. En az 1 yıl veya en fazla 3 yıl deneyimli olmak gerekmektedir.

Deprem İstihdam Seferberliği: İkna kabiliyeti yüksek ve yeni mezun veya en az bir yıl deneyimli adaylar göz önünde bulundurulacaktır. Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlamak gerekmektedir.

Kobi Portföy Yönetmeni: Şube hesap elemanı kadrosunda yer alacak olan adaylar arasından lisans mezunları seçilecektir. Müşteri odaklı çalışmak ve insan ilişkilerinin güçlü olması beklenmektedir.

Yönetici Asistanı: Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli lisans mezunları tercih edilecektir. En az 2 yıl deneyim beklenmektedir.

Kobi Portföy Yönetmeni: Şube satış kadrolarında deneyimli olan ve analitik düşünme yeteneğine sahip adaylar tercih edilecektir. Adayların kredi mali analizleri yapabilmesi ve ticaret konularında bilgi sahibi olması gerekmektedir.

Direkt Satış Temsilcisi: Seyahat engeli olmayan ve en az lise mezunu adaylar alınacaktır.

Ticari Portföy Yöneticisi: Bölüm şartı aranmaksızın lisans veya önlisans mezunu olmak ve en az 5 yıl ticari bankacılık satış deneyimi sahibi olmak gerekmektedir.

Memur Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır?

Alımlar için başvurular online olarak yapılmaktadır. Başvurularınızı bankanın resmi internet sitesi veya aşağıdaki başvuru linki üzerinden tamamlayabilirsiniz. Başvuru linki: https://kariyerim.yapikredi.com.tr/

Yapı Kredi Bankası Ağustos 2023'te Banka Memuru Alımlarını Duyurdu!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.