EkonomiGenelTürkiye

700 TL Akaryakıt Hediye! Benzin ve Motorin Kullanıcılara Müjde!

# Shell’den Araç Sahiplerine Özel İndirim Fırsatı

Shell, akaryakıt fiyatlarıyla sürekli olarak mücadele eden araç sahiplerine büyük bir sürpriz yaparak indirim kampanyası düzenlemiştir. Bu kampanya ile 1000 TL’ye kadar indirim imkanı sağlanmaktadır ve yıl sonuna kadar geçerlidir.

## Kampanya Detayları ve Katılım Koşulları

Shell, 21 Ağustos 2023 tarihinde başlatılan bu özel kampanya ile ClubSmart üyelerine Obilet.com ve Obilet mobil uygulaması aracılığıyla yapacakları harcamalarda çeşitli avantajlar sunmaktadır. Kampanya araç kiralama ve otel rezervasyonlarında geçerlidir ve kullanıcılara büyük fırsatlar sunmaktadır.

### Araç Kiralama İndirimleri

Kampanya kapsamında, araç kiralama işlemlerinde 3000 TL ve üzeri harcamalarda 500 TL, 5000 TL ve üzeri harcamalarda ise 750 TL indirim sağlanmaktadır. Kullanıcılar, 3000 TL ve üzeri araç kiralamalarında “SHELLARAC500”, 5000 TL ve üzeri araç kiralamalarında ise “SHELLARAC750” kodlarını kullanarak indirimlerden faydalanabilirler.

### Otel Rezervasyonlarında Ekstra İndirim

Shell’in bu kampanyası ayrıca otel rezervasyonlarında da geçerlidir. Kampanya kapsamında, 2500 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında “SHELLOTEL500” kodu ile 500 TL, 5000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında ise “SHELLOTEL1000” kodu ile 1000 TL indirim elde edilebilmektedir.

## Kampanya ile İlgili Daha Fazla Bilgi

Bu cazip kampanya hakkında daha detaylı bilgiye ve katılım koşullarına Shell’in resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak isteyen araç sahipleri, belirtilen koşulları yerine getirerek yıl sonuna kadar bu indirimlerden yararlanabilirler.

700 TL Akaryakıt Hediye! Benzin ve Motorin Kullanıcılara Müjde!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.