EkonomiGenelTürkiye

Sabiha Gökçen Havalimanı İş İlanları

Sabiha Gökçen Havalimanı ve İGA Havalimanı İşçi Alımı ve Personel Alımı

İŞKUR İş İlanları İle Sabiha Gökçen Havalimanı ve İGA Havalimanı İşçi Alımı

Lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar, İŞKUR iş ilanlarıyla başlayan personel alımı ilanlarına başvuru yapabilir. İlan numarası kullanılacak. KPSS şartı olmayanlar, ilana elektronik ortamda başvuru yapabilirler.

Bay & Bayan Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı

İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş., ANADOLU ve AVRUPA yakasındaki projelerinde istihdam edilmek üzere güvenlik görevlisi alımı yapacaktır.

  • 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak
  • Tercihen 35 yaşını geçmemiş olmak
  • Boy kilo orantısı olan
  • En az lise mezunu olmak
  • Askerlik hizmetini tamamlamış olmak (Erkek adaylar için)
  • Sözlü iletişim kabiliyeti yüksek olmak
  • Vardiyalı çalışabilme yeteneğine sahip olmak

Başvurular 16 Eylül 2023 tarihine kadar alınacaktır. Başvurular için İŞKUR iş ilanları numarası: 00007737825.

Ön Muhasebeci ve Muhasebeci Alımı

Ön muhasebeci ve muhasebeci alımı için en az lise mezunu olunması gerekmektedir. Adayların 25 ile 40 yaş arasında olmaları gerekmektedir. Ayrıca, adayların tüm muhasebe işlemlerini yapabilme yeteneklerine sahip olmaları gerekmektedir. Başvurular için iş ilan numaraları: 00007725263 ve 00007725344.

Muhasebe Meslek Elemanı Alımı

Lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği bir iş ilanıdır. Adayların 25 yaşını doldurmuş ve 40 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir. Genel muhasebe, personel giriş ve çıkışları konusunda en az 5 yıl tecrübeli olmaları gerekmektedir. Çalışma saatleri sabah 09:00 ile akşam 18:00 arasındadır. Ayrıca, mikro, excel ve word programlarını kullanabiliyor olmaları gerekmektedir. Başvurular için iş ilan numarası: 00007725359. Son başvuru tarihi 13 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir.

NOT: İnternet üzerinden başvuru yapacak adaylar, “başvur” butonuna tıkladıktan sonra irtibat bilgileri kısmında belirtilen şekilde (iletişim telefon numarasından veya e-posta adresinden özgeçmiş paylaşarak) başvuru yapmaları rica edilmektedir. İstanbul iş ilanları olarak yayınlandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı İş İlanları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.