EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası: 45.000 TL İhtiyaç Kredisi Taksitleri Açıklandı!

En Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi: İş Bankası

Ekonomik gelişmeler nedeniyle Türkiye’de ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin sayısında artış meydana geldiği bildirildi. Birçok vatandaş, gelirleriyle giderlerini karşılayamadığı için ihtiyaç kredilerine başvurarak bir çıkış yolu buluyor. İhtiyaç kredisi arayışında olanlara İş Bankası yeni bir haber verdi.

İş Bankası: En Düşük Faiz Oranıyla İhtiyaç Kredisi Sunuyor!

İhtiyaç kredisi faizlerinde bir süredir yükseliş yaşandığı biliniyor. Merkez Bankası’nın faiz artırımının ardından bankalar da ihtiyaç kredisi faizlerini yükseltme hazırlığına girdi. Ancak İş Bankası, bu zorlu piyasa ortamında en düşük faizli ihtiyaç kredisi sunan banka oldu. Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Bankalar bazen faizsiz ihtiyaç kredisi sunabiliyorlar, ancak bu kredilerin vade süreleri sınırlı veya kredi limitleri düşük olabiliyor. Standart ihtiyaç kredisi kampanyalarında müşteriler, en düşük faiz oranını İş Bankası’nda bulabiliyorlar.

3 Yıla Kadar Vade İmkanı!

Bankaların uyguladığı ihtiyaç kredisi vade süreleri Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından belirleniyor. BDDK, uzun süredir bu vade sürelerinde değişiklik yapmadı. Yakın bir zamanda böyle bir değişiklik olabileceği ihtimaline rağmen resmi bir açıklama yapılmadı. İş Bankası ise müşterilerine 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade ile verebiliyor. 50.000 TL’nin üzerindeki ihtiyaç kredisi için ise en fazla 24 aylık bir vade uygulanabiliyor.

45.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler, aylık yüzde 2,60 faiz oranıyla bu krediyi kullanabiliyorlar. 36 ay vadeli 45.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan müşterilerin aylık taksit ödemesi ise 2.179 TL olarak belirlendi. Toplam maliyet ise 78.468 TL oluyor.

İş Bankası: 45.000 TL İhtiyaç Kredisi Taksitleri Açıklandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.