EkonomiGenelTürkiye

EGM Kamu Personel Alımı: 2023 Ekim Duyurusu

EGM İş İlanları

Emniyet Genel Müdürlüğü İş İlanları

Emniyet Genel Müdürlüğü, kamu personel alımı ile ilgili güncel duyuruyu yayınladı. 2022 / 5 dönemi kadrolu psikolog alımı sınav sonuçlarının açıklandığı belirtildi. İşte detaylar:

Psikolog Alımı Belge Teslim Tarihi Ne Zaman?

Adaylar, belgelerini 29 Eylül 2023 tarihinden itibaren 13 Ekim 2023 tarihine kadar teslim etmelidir. Belgeler, Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Başkanlığı A Blok Kat:3 adresindeki ofise şahsen veya birinci derece yakın akrabalar aracılığıyla teslim edilecektir. Belgelerin üçüncü bir kişi tarafından teslim edilmemesi gerekmektedir. Teslim tarihinden sonra belge teslimi yapılamaz ve belge teslimi yapmayan adayların hakları iptal edilecektir.

Kamu Personeli Alımı İçin İstenilen Belgeler

Adaylardan istenen belgeler şunlardır: dilekçe, 2 adet vesikalık fotoğraf, diploma örneği, lisede yabancı dil hazırlık okuyanlar için okuduğuna dair imzalı ve mühürlü belge, askerlik durumu belgesi, nüfus cüzdanı ve fotokopisi, daha önce kamu kurumunda memuriyeti olanlar için hizmet ve görev belgesinin aslı.

Memur Alımı Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

2022 yılı 5. dönem kadrolu psikolog alımı uygulamalı sınavına katılan adaylar, e-devlet şifreleri kullanarak Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi-Kariyer Kapısı üzerinden sınav sonuçlarına elektronik olarak ulaşabilirler. Sonuçlar için “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/” adresi ziyaret edilmelidir.

EGM Kamu Personel Alımı: 2023 Ekim Duyurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.