EkonomiGenelTürkiye

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, KPSS şartı olmadan yeni personel alacak.

Kamu Personel Alımı İş İlanları

Kamu Personel Alımı İş İlanı Detayları

Personel Alımı Başvuru Koşulları

Devlet Personeli Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere yüksek maaş ile kamu personel alımı yapacağını açıkladı. KPSS şartı olmadan yapılacak olan alım ilanı için ikamet şartının aranmadığı ve 81 ilde bulunan vatandaşlardan müracaatların kabul edileceği kurum tarafından açıklandı. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın gerekli olan detaylarını ve şartlarını izler için haberimiz de paylaştık.

Afet risk rakibine doğa temelli çözümlerin dirençlerini güçlendirmek için proje kapsamında personel alımı yapacağını açıklayan kurum, dünya çapında ekonomik refahın yanı sıra insan sağlığı ve refahı da büyük ölçüde önemsemektedir. Proje kapsamında işe alınacak personeller EKO – DRR çözümlerini pilot bölgede uygulayacaklar.

Güncel olarak yayımlanmış olan ilan kılavuzunu incelediğimizde, üniversitelerin lisans düzeyinde mezun olan adayların müracaatlarının kabul edileceği belirtilmiştir. Adaylardan, AB programları kapsamında projelerin uygulanmasında idari ve mali pozisyonlarda deneyimli olmaları ve konuya hâkim olmaları istenmektedir.

Toplantı, çalıştay, çalışma ziyareti, konferansa ve eğitim gibi etkinlikleri organize edebilme yeteneğine sahip olmanız ve bu etkinlikler kapsamında takım çalışmasına uygun bir şekilde çalışmanız beklenmektedir. Aynı zamanda, iyi derecede İngilizce yazma ve konuşma bilgisine sahip adaylar arasından ekip lideri ve idari koordinatör unvanlarında alım yapılacağı açıklanmıştır.

Ekip lideri unvanına başvurmak isteyen adayların en az 10 yıl mesleki iş deneyimine ve yönetici pozisyonunda minimum 3 yıl deneyime sahip olmaları gerekmektedir. İdari koordinatör kadrosuna başvuracak adayların ise minimum düzeyde 5 yıl meslek lideri deneyimi olmalıdır.

Söz konusu kurum tarafından güncel olarak yayımlanan ilana başvurular bugün itibariyle başlamıştır. Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre, son başvuru tarihi 17 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı kılavuzda belirtilen şekilde online olarak yapmanız gerekmektedir. Başvuru kılavuzuna aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, KPSS şartı olmadan yeni personel alacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.