EkonomiGenelTürkiye

KTÜN KPSS’de 50 Puanla 5 Personel Alımı

Personel Alım İlanları Duyurusu

Konya Teknik Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere; 1 çözümleyici, 2 programcı, 1 programcı ve 1 mühendis kadrolarına alım yapacaktır. İstihdam üniversitenin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

Üniversite Personel Alımı için Gerekli Olan Müracaat Koşulları Nedir?

Çözümleyici alımı: Lisans düzeyinde adli bilişim mühendisi, elektrik elektronik mühendisliği, bilgi sistemleri mühendisliği, fizik istatistik, bilgisayar bilimleri, bilgisayar enformatik, matematik, bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri, bilgisayar veya bilgisayar ve öğretim teknolojileri, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, bilişim sistemleri ve teknoloji bölümü mezunu olmanız gerekmektedir. YDS sınavından D düzeyinde alım yapılacaktır.

Programcı alımı: Önlisans düzeyinde bilgisayar programcılığı bölümü mezunu olmanız gerekmektedir. Aynı zamanda bilgisayar ile bölümlerden lisans mezunu olmuş olan adaylardan da başvurular kabul edilecektir. En az iki tane programlama diline hakim olmanız istenmektedir.
Programcı alımı: Meslek yüksekokullarında okutulan bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olmanız gerekmektedir.

Mühendis alımı: Üniversitenin yapı işleri ve teknik Daire Başkanlığı bünyesine istihdam edilmek üzere inşaat bölümü lisans mezunu olmanız istenmektedir. Meslekle ilgili en az 3 yıl deneyim sahibi olmanız gerekmektedir. Müracaat tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış ve askerlik görevini tamamlamış olmanız aranan şartlar arasındadır. Bilgisayar destekli tasarım programlarından birini iyi derecede kullanıyor olabilmeniz istenmektedir.

Kamu personel alımı ilanına müracaatlar nasıl yapılacak?

Söz konusu üniversite tarafından yayımlanan ilana müracaatlar, 31 Temmuz 2023 tarihi itibariyle üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden temin edilecek olan başvuru formu ve kılavuzda belirtilen diğer başvuru formlarıyla birlikte üniversitenin Personel Daire Başkanlığına bizzat başvuru yapmanız gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.