EkonomiGenelTürkiye

Kia’dan Sıfır Kilometre Otomobil: 590.000 TL’ye Özel Teklifler!

KIA İle Sıfır Kilometre Araç Sahibi Olun!

Otomobil sektöründe heyecan dolu bir ayın sonuna gelindi. Firmalar, araç satış rakamlarını artırmak için kampanyalar düzenleyerek müşterilere cazip fırsatlar sunmaya devam ettiler. Ekim ayı, otomobil almak isteyenler için bir fırsat ayı olarak değerlendirildi. Pek çok müşteri, bu avantajlardan yararlanarak sıfır kilometre araç sahibi oldu ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşadı.

KIA, Son Teklifi ile Dikkat Çekiyor!

Kia, sıfır kilometre otomobilleriyle ilgi odağı olan firmalardan biri olmaya devam ediyor. Kia araç modellerini satın almak isteyen müşteriler, fiyat avantajlarıyla karşılaşmaktadır. Kia Picanto, markanın en ekonomik modeli olmasının yanı sıra kampanyalarla birlikte sunulan ek avantajlarla da dikkat çekmektedir.

Kia Picanto için müşterilere sunulan ilk teklif, 10.000 TL indirimdir. Bu indirimle birlikte araç fiyatı bir miktar düşmektedir. Örneğin Kia Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Live model aracın fiyatı 800.000 TL olarak açıklanmıştır. Ancak 10.000 TL indirimle birlikte bu aracın fiyatı 790.000 TL’ye düşmektedir. Kia, müşterilere sunulan avantajlarla yetinmeyerek bir kredi desteği imkanı da sunmaktadır.

Kia, Kia Picanto alımlarında müşterilere kredi desteği de sunmaktadır. 200.000 TL’ye kadar kredi, 12 ay vadeli olarak kullanılabilmektedir. Bu kredi için aylık faiz oranı ise yüzde 2,69 olarak belirlenmiştir. Kia Picanto satın almak isteyen müşteriler, 790.000 TL olan aracın indirimli fiyatını peşin olarak ödeyip üzerine 200.000 TL’lik kredi desteğini kullanarak satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedirler.

Kia'dan Sıfır Kilometre Otomobil: 590.000 TL'ye Özel Teklifler!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.