EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası, yepyeni taşıt kredi fırsatıyla 250.000 TL krediyi daha ödenebilir taksitlerle sunuyor!

**Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası İle Araç Sahibi Olun!**

**Ziraat Bankası, Taşıt Kredisi İmkanları Sunuyor**

Bankalar, otomobil almak isteyen kullanıcılara taşıt kredisi imkanı sağlayarak peşin para eksikliği yaşayanlara araç sahibi olma fırsatı sunmaktadır. Ancak, bu kredilerin kullanımı belirli bir maliyeti de beraberinde getirmektedir. Bu maliyetleri göze alan kullanıcılara bankalar taşıt kredisi sağlamaktadır.

**Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası!**

Ziraat Bankası, müşterilerine taşıt kredisi imkanları sunan bir kampanya duyurmuştur. Taşıt kredisi başvurusunda bulunan kullanıcılar, Ziraat Bankası’nın belirlediği çerçeve içerisinde finansal destek elde edebilmektedirler.

Ziraat Bankası müşterileri, taşıt kredilerini en fazla 48 aya kadar vade ile kullanabilmektedir. Bu vade süreleri aşılmamakla birlikte, daha düşük vade seçenekleri de mevcuttur. Araç değerine bağlı olarak, 36, 24 ve 12 aylık taşıt kredisi de kullanılabilmektedir. Ancak, 2 milyon TL’nin üzerinde değeri olan araçlar için taşıt kredisi verilmemektedir.

**Ziraat Bankası Taşıt Kredisi İle Sıfır ve İkinci El Araç Satın Alınabilir**

Taşıt kredisi kullanmak isteyen kişiler, Ziraat Bankası aracılığıyla hem sıfır hem de ikinci el araçlar için bu destekten faydalanabilmektedir. Ancak, Ziraat Bankası ikinci el taşıt kredisi konusunda daha dikkatli hareket etmektedir. 5 yaşından büyük ikinci el araçlar için taşıt kredisi imkanı sağlanmamaktadır.

**Ziraat Bankası Taşıt Kredisi İle Rehin İşlemi**

Ziraat Bankası, taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilerin satın alacakları araç üzerine rehin işlemi uygulamaktadır. Bu işlem, bir tür ipotek olarak adlandırılmaktadır ve müşteri aracı kredi borcu tamamen ödenene kadar satamamaktadır. Ziraat Bankası bu işlemle, kredi verdiği miktarı güvence altına almaktadır.

**250.000 TL Taşıt Kredisi Hesaplama Örneği**

Ziraat Bankası’ndan taşıt kredisi kullanmak isteyen müşterilere aylık %3,65 faiz oranı sunulmaktadır. 48 ay vadeli olarak 250.000 TL taşıt kredisi kullanmak isteyen müşteriler, bankaya her ay 13.299 TL kredi taksiti ödemektedirler. Bu krediye ilişkin yıllık maliyet ise %75 seviyesindedir.

Bu kampanya ile Ziraat Bankası, müşterilerine uygun faiz oranları ile taşıt kredisi imkanı sunmaktadır. Taşıt kredisi kullanmak isteyenler için Ziraat Bankası’nın avantajlı koşullarından yararlanma fırsatı doğmaktadır.

Ziraat Bankası, yepyeni taşıt kredi fırsatıyla 250.000 TL krediyi daha ödenebilir taksitlerle sunuyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.