EkonomiGenelTürkiye

Akbank’tan acil ihtiyaç kredisi: 1.471 TL taksitle 25.000 TL kredi

Akbank, 25.000 TL acil ihtiyaç kredisi için 1.471 TL taksit imkanı sunuyor – Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları, nakit ihtiyacı olan bireyler tarafından yakından takip edilmektedir. Bu kampanyalardan biri de Akbank tarafından başlatılmıştır.

Akbank, müşterilerine özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası duyurmuştur. Nakit ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak sunulan kredi paketinde, 25.000 TL tutarında, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı ve güncel faiz oranları açıklanmıştır.

Akbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı – Ağustos 2023 Güncel Oranı

Maalesef, diğer bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları sürekli olarak artmaktadır ancak Akbank, ihtiyaç kredisi faiz oranını %3,69 olarak ilan etmiştir. Yeni oranlarla 36 ay vadeye yönelik ihtiyaç kredisi kampanyası başlamış ve başvuru işlemleri başlatılmıştır.

Akbank, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen bireylere yönelik olarak 36 ay vadeli, 25.000 TL ihtiyaç kredisi paketini sunmaktadır. Bu paket için aylık taksit tutarı 1.471 TL olarak ilan edilmiştir.

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları – 3 Ay Ertelemeli

Faiz oranları, kredi miktarı, vade süresi, müşteri risk skoru gibi nedenlerle kişiye özel olarak değişebilmektedir. Talep ettiğiniz vade ve tutara göre size özel sunulan faiz oranları hakkında bilgi almak için Akbank Mobil ve İnternet, Müşteri İletişim Merkezi veya şubelere başvurabilirsiniz.

Kredinizi işsizlik teminatlı hayat sigortası, hayat sigortası veya sigortasız olarak kullanabilirsiniz. Kredi faiz oranları ise sigorta tercihinize göre değişiklik göstermekte ve prim ile diğer poliçe şartları, sigorta şirketleri tarafından belirlenmektedir.

3 ay erteleme seçeneğine sahip olan kredinizi şubeler, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Direkt İnternet veya Mobil üzerinden kullanabilirsiniz.

Bu şartları sağlayan kişiler, 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

Akbank'tan acil ihtiyaç kredisi: 1.471 TL taksitle 25.000 TL kredi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.