EkonomiGenelTürkiye

Türk Telekom Personel Alımı Başvurusu

Türk Telekom Personel Alımı İlanları

SEO Başlık: Türk Telekom Personel Alımı İlanları – Başvuru, Şehir Listesi, İşçi Alımı Şartları

Başvuru Yapabilecekler

Lise, MYO ve lisans mezunları bu yayınlanan ilana başvuru yapabilecek. Türkiye genelinden başvuru kabul ediliyor.

İşçi Alımları Yapılacak Şehirler

Ankara, Samsun, İstanbul, Aydın, Isparta, Çorum, Giresun, Kırıkkale, Van, Erzincan, Burdur, Rize, Ordu, Edirne, Trabzon, yabancı müşteri temsilcisi alımı İstanbul ve Türkiye geneli genel alımlar mevcut. Kamupersonelialim.com sitesi olarak sunduk.

Telekom İştiraki ASSİSTT İlanı

Telekom İştiraki ASSİSTT, sağlık, telekomünikasyon, finans, ulaştırma, perakende, e-ticaret, enerji gibi pek çok sektörde faaliyet gösteren iş ortaklarımıza stratejik yol arkadaşlığı yapar, müşteri deneyiminden kaliteye, iletişim merkezi çözümlerinden teknoloji çözümlerine, katma değerli hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırır.

Telekom İştiraki ASSİSTT’de çalışmak, lider bir müşteri deneyim merkezinde mutluluğun, gelişimin, başarının ve geleceğin daha fazlasına koşan bir ekiple olma fırsatı sunar.

Telekom İşçi Alımı Başvuru Şartları

  • Telefonda etkili iletişim kurabiliyor ve bundan keyif alıyorsan
  • Diksiyonuna ve ifade biçimine güveniyorsan
  • İç motivasyonun yüksekse ve hedef odaklıysan
  • Zaman yönetiminde hassas olduğunu düşünüyorsan
  • Vardiya sistemiyle günün farklı zaman dilimlerinde çalışmaya açıksan
  • Lise ve üzeri öğrenimini tamamladıysan
  • MS programlarını etkin şekilde kullanabiliyorsan
  • (Erkek adaylar için) Askerliğini tamamladıysan ya da en az 2 yıl tecil ettirdiysen

Türk Telekom Personel Alımında Beklenenler

Biz her gün mutlu deneyimler yaratmak, çözüm üretmek ve iletişime geçtiğimiz insanların hayatına dokunarak anlamlı bir etki bırakmak için çalışıyoruz. Sen de Türkiye’de Müşteri Deneyim Merkezi takımımızın bir üyesi olarak bu heyecana ortak olabilirsin.

Müşterilerimizin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek, görüşmelerinin sonunda müşterilerimizin memnuniyetle telefonu kapatmasını sağlamak, özetle mutlu deneyimler yaşatmak yapacağın işin ana hedefi olacaktır. Profesyonel ve çözüm odaklı yaklaşımınla, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırırken kendi kariyer yolculuğuna başarının ve gelişimin “DAHA FAZLASI”na uzanan güçlü bir adım ekleyeceksin.

Memur Alımları ve Sunumlar

Bizimle birlikte çalışarak dinamik ve güvenilir bir çalışma ortamında olmanın yanı sıra çeşitli eğitim olanaklarıyla kişisel ve profesyonel gelişim fırsatlarına da sahip olabilirsin. Büyük bir takımın üyesi olmanın gururunu yaşayabilir ve her geçen gün büyüyen bir işin ve başarının önemli bir parçası olmanın mutluluğunu kariyerinde paylaşabilirsin. Tüm iş ilanlarına ulaşmak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsin:

https://assistt.flowq.com/jobs

Türk Telekom Personel Alımı Başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.