EkonomiGenelTürkiye

QNB Finansbank’tan faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatı, 70.000 TL için ödenecek taksitlerle sunuluyor!

QNB Finansbank: En Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Türkiye’de bankaların kredi maliyetlerindeki artış, insanları zor durumda bırakmaktadır. Ekonomik göstergelerdeki bozulma nedeniyle enflasyon hızla yükselmektedir. Artan enflasyon, gelirlerin aynı seviyede kalırken harcamaların artmasına yol açmaktadır. Bu durumda ihtiyaç kredisi çekme, insanlar için geçici bir çözüm olarak öne çıkmaktadır. Ancak yüksek maliyetli ihtiyaç kredileri, finansman sorunlarını çözmek yerine başlı başına ayrı bir sorun haline gelmektedir. Şanslı bir şekilde, QNB Finansbank müşterileri, çok uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekebilmektedir.

QNB Finansbank’ın Kampanyası Açıklandı!

Türkiye’de uzun yıllardır hizmet veren bankalar arasında QNB Finansbank, düşük faizli ihtiyaç kredileriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Zorlu ekonomik süreçte, QNB Finansbank müşterilerine düşük faizli yeni bir kredi müjdesi sunulmuştur. Piyasanın en düşük faiz oranlarıyla, QNB Finansbank müşterileri ihtiyaç kredisi alabilmektedir.

Dikkat! QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

QNB Finansbank tarafından açıklanan kampanyada faiz oranları önemli bir detaydır. QNB Finansbank, tek bir faiz oranı kullanmak yerine, ihtiyaç kredisinin vadesine göre faiz uygulaması yapmaktadır. Bu sayede müşteriler, QNB Finansbank’tan çok cazip oranlarla nakit desteği alabilmektedir. Şu anda, QNB Finansbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi imkanı, başka bir banka tarafından müşterilere sunulmamaktadır.

İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplamaları

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, farklı vade sürelerinde farklı maliyet hesaplamaları paylaşılmıştır.

6 Ay Vadeli 10.000 TL İhtiyaç Kredisi

6 ay vadeli olarak çekilen 10.000 TL ihtiyaç kredisi için müşterilere herhangi bir faiz uygulanmamaktadır. Sadece 57,5 TL kredi tahsis ücreti ödenmektedir. Bu sıfır faizli ihtiyaç kredisinin aylık taksiti ise 1.666 TL olarak belirlenmiştir.

12 Ay Vadeli 50.000 TL İhtiyaç Kredisi

12 ay vadeli olarak kullanılan 50.000 TL ihtiyaç kredisi için QNB Finansbank tarafından aylık yüzde 2,39 oranında faiz uygulanmaktadır. Bu kredinin aylık taksiti 5.055 TL olarak belirlenmiştir.

36 Ay Vadeli 50.000 TL İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank’tan 36 ay vadeli olarak kullanılan 50.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık yüzde 3,59 oranında faiz uygulanmaktadır. Bu kredinin aylık taksiti ise 2.893 TL olarak belirlenmiştir.

24 Ay Vadeli 70.000 TL İhtiyaç Kredisi

Eğer QNB Finansbank’tan 24 ay vadeli olarak 70.000 TL ihtiyaç kredisi çekilirse, aylık kredi faizi yüzde 3,79 olarak uygulanmaktadır. Bu kredinin aylık taksiti ise 5.037 TL olarak belirlenmiştir.

QNB Finansbank'tan faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatı, 70.000 TL için ödenecek taksitlerle sunuluyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.