EkonomiGenelTürkiye

Albayrak Holding’de 40 Bin TL Maaşla Personel Alımı Başlıyor!

Albayrak Holding Personel Alımı İş İlanı

Kendi Bünyesinde Personel Alımı Yapacak!

Albayrak Holding, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu alım ilanına başvurular için en az 2 yıl deneyimli adaylar aranmaktadır. Ayrıca lise mezunları da başvurularını yapabileceklerdir. İlan hakkında kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından detaylı bilgiler sunulmaktadır.

Kamu Personel Alımı İş İlanı Genel Başvuru Koşulları

Alım ilanına göre, işletme, iktisat, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümlerinden lisans veya önlisans düzeyinde mezun olmanız gerekmektedir. Ayrıca lise mezunları için de çeşitli kadrolara yer verilmiştir.

Bu pozisyonlarda çalışacak adayların en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmaları ve insan kaynakları süreçlerine hâkim olmaları gerekmektedir.

Adayların özlük ve bordro işlemlerinde deneyimli olmalarının yanı sıra dış görünüşlerine ve diksiyonlarına özen göstermeleri beklenmektedir.

Sorumluluk sahibi, analitik düşünebilen ve takım çalışmasına uyum sağlayabilen dinamik adaylar arasından seçim yapılacaktır. Yüksek düzeyde yazılı ve sözlü iletişim becerileri aranmaktadır.

Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, öğrenmeye ve gelişime açık olan, çözüm odaklı düşünen adaylar tercih edilecektir.

Alınacak Kadro ve Unvanlar

Yönetici asistanı, oyun ablası, temizlik görevlisi, dijital pazarlama, uzman yardımcısı, insan kaynakları müdürü, kıdemli kariyer ve yetenek yöneticisi, istatistik raporlama uzmanı, filo yönetim şefi, makine ikmal şefi, SAP modül uzmanı, güvenlik görevlisi, planlama müdürü, çay servis elemanı, makine ve enerji müdürü, kıdemli mimar, üretim mühendisi, planlama mühendisi ve kalite kontrol mühendisi pozisyonlarına personel alımı yapılacaktır.

Personel Alımı Başvuru Şekli ve Süreci

Başvurular 22 Ekim 2023 tarihi itibariyle başlamıştır. Adaylar başvurularını online olarak albayrak.com.tr/kariyer/ adresi üzerinden yapacaklardır.

Albayrak Holding'de 40 Bin TL Maaşla Personel Alımı Başlıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.