EkonomiGenelTürkiye

Gram ve çeyrek altın, dolar ve euro gibi yatırımcıları heyecanlandıran bir fırsat oldu.

Altın ve Doların Değerindeki Değişim, Piyasalara Alım Fırsatı Yaratıyor

Seçim Sonuçları ve Piyasaların Tepkisi

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tercihini yaptı. Seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimleri kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Erdoğan, yüzde 52.16 oy alırken Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 47.84 oy aldı.

Seçim sonuçlarına piyasaların nasıl tepki vereceği merak konusu oldu. İslam Memiş, seçimin ardından piyasaya ilişkin beklentilerini açıkladı.

Altın ve Dolar Cinsinden Alım Fırsatı

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Memiş, düğün yapacaklara, altın ve döviz borcu olanlara seslendi. Memiş, “Fırsatlar şimşek gibidir” diyerek altın ve doların değerindeki değişimden yararlanma fırsatını vurguladı.

Dolar kurunda ve gram altında beklentilerini açıklayan Memiş, Borsa’ya dikkat çekti. Seçim sonrası piyasalar için şu yorumda bulundu:

“Bu hafta döviz kurları ve emtia fiyatlarında geri çekilme bekleniyor, borsa da pozitif seyrini sürdürecek. Bu pozitif haftada fırsatlar ortaya çıkacak. Destek seviyeleri 20,68 dolar ve 1.350 gram altında fiziki tarafta. Özellikle döviz borcu olanlar, döviz ile ticaret yapanlar, düğün yapacak olanlar ve altın borcu olanlar için bu fırsatlar şimşek gibi gelip geçecektir.”

Gram ve çeyrek altın, dolar ve euro gibi yatırımcıları heyecanlandıran bir fırsat oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.