EkonomiGenelTürkiye

Citroen’den şaşırtıcı kampanya: Aylık 8 Bin 500 TL taksitle sıfır araçlar hızla yok satıyor!

Citroen’un İnanılmaz İndirim Fırsatıyla Şaşırın! Aylık 8 Bin 500 TL’lik Taksitle Yeni Araç Sahibi Olun – Pandemi sonrası araç fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesiyle birlikte orta gelir grubundaki insanlar için araba sahibi olmak neredeyse imkansız hale gelmişti.

İkinci El Araç Fiyatlarındaki Düşüşle Birlikte Citroen Yeni Bir Kampanya Başlattı

Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el araçların fiyatlarının kontrol altına alınması için yapılan müdahaleler sonuç vermeye başladı ve fiyatlar düşüşe geçti. Ancak, sıfır araçlara talep azalınca markalar yeni kampanyalar başlattı. Citroen de Eylül ayına özel bir kampanya sundu.

Citroen AMİ 2023 Eylül Ayı Kampanyası Detayları

Citroen tarafından sunulan AMİ modeli, dört tekerlekli bir motosiklet kategorisine giriyor ve bu aracı kullanmak için en az B1 sürücü belgesine sahip olmanız yeterli. Bu nedenle, en az 16 yaşındaki kişiler de bu aracı kullanabilir.

Citroen, Eylül ayı kampanyası kapsamında AMİ modelinin en düşük donanım paketini 369 bin TL’den satışa sunuyor. Ayrıca, Eylül ayında AMİ sahibi olmak isteyenlere 30 Eylül 2023 tarihine kadar kredi imkanı da sağlanıyor. 24 aylık vadeli satış paketi için 150 bin TL kredi kullanılması durumunda aylık taksit tutarı 8 bin 500 TL olarak belirlendi.

Citroen AMİ Modelleri ve Satış Fiyatları

  • Citroen Ami One Electric 2023 Donanım Paketi – 369.000 TL
  • Citroen Ami Buggy 2023 Donanım Paketi – 399.000 TL

Citroen AMİ Satın Almak İçin Ödeme Seçenekleri

En düşük donanım paketine sahip Citroen AMİ modeli için belirlenen satış fiyatı 369 bin TL. Peşinat olarak 219 bin TL ödeyen kişiler, geri kalan tutarı 12 aylık vadeli ve aylık 8 bin 500 TL taksitle ödeyebilir.

Yeni Araç Kampanyalarını Kaçırmayın!

Citroen’un Eylül ayı kampanyasıyla aylık taksitlerle yeni bir araca sahip olmak artık hayal değil! Detaylı bilgi ve başvuru için en yakın Citroen bayisine başvurabilirsiniz. Unutmayın, bu kampanyalar sınırlı bir süreliğine geçerlidir, hemen harekete geçin!

Citroen'den şaşırtıcı kampanya: Aylık 8 Bin 500 TL taksitle sıfır araçlar hızla yok satıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.