EkonomiGenelTürkiye

İletişim Başkanlığı 27 Kamu Personel Alımı İlanı

Kamu Personeli Alımı İş İlanları

Kamu Personeli Alımı İçin İletişim Başkanlığından Duyuru

Bilgisayar yazılımlarıyla ilgilenen ve kamu sektöründe görev almak isteyen adaylar için İletişim Başkanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 30 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Bu ilan, kamu personel alımıyla ilgili detaylı bilgi sağlayan Kamupersonelialim.com tarafından yayımlanmıştır.

Personel Alımı Başvuru Kriterleri

Bu ilana başvuru yapacak adayların aşağıdaki kriterleri karşılamaları gerekmektedir:

  • 36 yaşından gün almamış Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Lisans düzeyinde eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilgiler, işletme, iktisat, mühendislik fakülteleri, yazılım mühendisliği, iletişim fakülteleri, psikoloji, antropoloji, sosyoloji, sosyal antropoloji, halk bilimi veya insan ve toplum bilimleri bölümlerinden mezun olmak

Devlet Personeli Alımı İş İlanı Sınav Duyurusu

Bu ilana KPSS puanı şartı olmaksızın başvurulabilecektir. İşe alınacak personeller, kurum tarafından yapılacak bir sınav sonucuna göre belirlenecektir. Bu sınavda çoktan seçmeli, yazılı sınav ve alan bilgisi olmak üzere 3 ayrı bölüm yer alacaktır. Başarılı sayılmak için adayların 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alması gerekmektedir. İlan edilen kadronun 20 katı kadar aday sınava çağrılacaktır.

Personel seçimi, en yüksek puandan en düşük puana doğru sıralama yapılacak şekilde yapılacaktır. İlk aşama olan çoktan seçmeli sınav Ankara ilinde gerçekleştirilecektir.

Memur Alımı Başvuru Şekli, Tarihi ve Yeri

İletişim Başkanlığı tarafından yayımlanan bu ilana başvurular, 16 Ekim 2023 tarihinde başlayacak ve son başvuru tarihi 27 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Şartları sağlayan adaylar, başvurularını Ankara Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sınav Yönetim Merkezi ANKUZEF (ASYM) web sitesi (http://asym.ankara.edu.tr) üzerinden online olarak yapmalıdır. İşe alınacak personeller, uzman yardımcısı olarak görevlendirilecektir.

İletişim Başkanlığı 27 Kamu Personel Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.