EkonomiGenelTürkiye

Fiat Doblo’da %30 İndirim! 2023 Model ve Fiyatları Güncellendi.

### Fiat Doblo ve Doblo Cargo Modelleri İle Konforlu ve Ticari Sınıfında Araç Keyfi

Fiat markası, konforlu ve ticari sınıfta araç satışını gerçekleştiriyor. Özellikle doblo ve doblo Cargo modelleri, göz alıcı özellikleriyle dikkat çekiyor. Üstelik, cazip kampanyaları da bu araçları tercih etmenizde önemli bir etken olacak. İşte güncellenen fiyat listesi…

#### Ekim Ayına Özel Kampanyalar
Fiat Doblo, Ekim ayına özel kampanyalar düzenledi. Bu kampanyalar, internet siteleri üzerinden ve otomobil distribütörleri aracılığıyla duyuruldu. Son zamanlarda otomobil almak isteyen birçok kişi, kampanyalı otomobilleri tercih etmeye başladı. Firmaların güncel fiyat listeleri de büyük bir öneme sahip. Fiat da bu markalar arasında yer alıyor. Fiyatlar Ekim 2023 tarihinde güncellendi ve yeni liste aşağıda yer alıyor. Bu sıfır otomobil fırsatını kaçırmamanızı öneririz.

#### Fiat Doblo Ekim Ayı Fiyat Listesi
Fiat, yeni Doblo Cargo serisi dışında olan tüm otomobiller için detaylı bilgileri resmi internet sitesinde paylaştı. Fiat, 2023 yılı Ekim ayına özel fiyatlarını yayınladı.

– Standart gövde Euro 6.4 Cargo 1.5 100 HP BLUE HDI E6.4 modeli için 684.900 TL satış fiyatı belirledi.
– Maxi gövde Cargo Maxi 1.5 100 HP BLUE HDİ E6.4 modeli için ise 724.900 TL olarak fiyatlarını duyurdu.

Fiat’ın indirimlerini ve kampanyalarını daha yakından takip etmek için web sitesini veya bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Fiat Doblo'da %30 İndirim! 2023 Model ve Fiyatları Güncellendi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.