EkonomiGenelTürkiye

“1 Hesap Sahiplerine 1500 TL Ödeme Anında Yapılıyor!”

Garanti Bankası, Müşterilerine 1500 TL Hediye Kampanyası Sunuyor

Garanti Bankası, müşterilerine sunduğu özel kampanyalar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ağustos ayına özel olarak duyurulan kampanya ile harcama yapan her müşteriye toplamda 1500 TL hediye para verileceği açıklandı. Kredi kartı kullanımının artması ve tüketici ihtiyaçlarının çeşitlenmesiyle birlikte bankalar, kredi kartı sahiplerine yönelik cazip fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Garanti Bankası da bu trende uyarak, müşterilerine özel avantajlar sunan bir kampanya düzenledi.

Garanti Bankası 1500 TL Hediye Kampanyası Detayları

Garanti Bankası’nın ağustos ayı kampanyası kapsamında sunulan 1500 TL hediye kampanyası oldukça çekici bir fırsat olarak öne çıkıyor. Bu kampanya ile müşterilere ekonomik rahatlık ve harcama özgürlüğü sağlanırken, aynı zamanda bonus avantajları da sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak oldukça basit.

Kampanya Koşulları ve Başvuru Süreci

Kampanya, 01.08.2023 ile 31.08.2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu tarihler arasında, Garanti BBVA alışveriş kredisi ile Vestel mağazalarında yapılacak işlemler kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Kampanyaya katılmak için, Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek banka müşterisi olmayan kişilerin “müşteri olmak istiyorum” adımını takip ederek ilk defa Garanti BBVA alışveriş kredisi kullanmaları gerekmektedir. Ayrıca, bonus kredi kartı sahibi olan ve 1000 TL veya daha fazla alışveriş kredisi kullanan müşterilere 1500 TL hediye para verilecektir.

Kazanılan Bonus Nasıl Kullanılır?

Kampanya sona erdikten sonra, kazanılan bonuslar 18.09.2023 tarihinde aktif kredi ve sanalkartlara yüklenecektir. Bu tarihten itibaren müşteriler, bankanın internet bankacılığı veya bonusflaş üzerinden bonuslarını görüntüleyebilir ve kullanabilirler.

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Kampanya dahilinde kazanılan bonusları kullanabilmek için, bonus kredi kartının 31 Ağustos tarihi öncesinde oluşturulmuş olması ve ilk alışverişin 14 Eylül 2023 tarihinden önce gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Kampanyaya Bonus fleksi, ticari kartlar, Bonus genç ve para kart sahipleri katılmamaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.