EkonomiGenelTürkiye

Para iadesi: Vodafone, Türk Telekom, PTTcell, Turkcell! Hemen inceleyin!

Turkcell Para İadesi Başvuru Şartları Neler, Nasıl Geri Alınır?

Türkiye’de cep telefonu kullanıcı sayısı her geçen gün artarken, cep telefonu hat ücretleri ve tarif fiyatları da zamlanmıştı. Yeni gelen kişilere tarife taşıma kolaylığı ve daha uygun fiyatlarla konuşma ve internet kullanım ücretleri sunulması nedeniyle hat taşıma işlemleri de artmaktadır. Bu konuda Turkcell tarafından bir duyuru yapıldı ve cep telefonu hattı olanlar buna dikkat etmelidirler. Yapılan duyuruya göre, isteyen kişiler 192 TL para iadesi alabilecektir!

Turk Telekom, PTTcell, Vodafone Bakiye İade Sorgulama Nereden Nasıl Yapılır?

Vodafone ve Türk Telekom hattı olan kişiler için de para iadesi aynı şekilde geçerlidir. Bu konuda Vodafone tarafından yapılan açıklamada, aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarındaki kalan bakiye için geri alma hakkı tanındığı ve iptal tarihinden itibaren 24 ay içinde başvuruda bulunan aboneye geri ödeme yapılacağı ifade edilmiştir. İade talebinde bulunmayan abonelerin bakiyeleri ise 24 ay süreyle saklanacak ve abonenin Vodafone’a tekrar taşıma işlemi yapması durumunda bu bakiye otomatik olarak yüklenecektir. Borç Alacak Sayfası üzerinden kalan TL bakiyeleri sorgulanabilecektir.

Kontörlü hattı olan ve hat taşıma işlemi yapan kişiler, hatlarındaki kalan tutarları geri alabileceklerdir. 192 TL tutarında bakiyesi olan kişiler, bu tutarı olduğu gibi geri alabileceklerdir.

Para iadesi: Vodafone, Türk Telekom, PTTcell, Turkcell! Hemen inceleyin!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.