EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere Müjde: Ek Ödeme 12 Bin TL Hesaplarda

İş Bankası Emeklilere Özel 12.000 TL Ek Ödeme Yapıyor

Emekli Maaşlarına İlave Destek Sağlanıyor

Emekli vatandaşlar ara zam konusunda endişe içindeyken, İş Bankası Ağustos ayına özel kampanya ile emekli müşterilerine 12.000 TL’ye kadar ek ödeme yapacağını duyurdu. Bu ek ödeme kampanyası sayesinde emekli vatandaşlar daha yüksek maaşa sahip olabilecekler.

Kimler Ne Kadar Ek Ödeme Alacak?

İş Bankası’nın bu kampanyasından yararlanabilmek için emekli vatandaşların aylık maaşlarının 7500 TL ve üzerinde olması gerekmektedir. Bu koşulu sağlayan emekliler, Ağustos ayı sonuna kadar 12.000 TL’lik ek ödemeden yararlanabilecektir. Bu ödeme, İş Bankası müşterilerine yapılacak olup, emekli vatandaşlar hemen IBAN numaraları üzerinden ödemelerini alabileceklerdir.

Devam Eden Promosyon Kampanyası

İş Bankası, emekli müşterilerine yönelik devam eden promosyon kampanyasını duyurdu. Ağustos ayı sonuna kadar geçerli olan bu kampanya kapsamında, 3 yıl boyunca bankayla anlaşma sağlayan müşterilere toplamda 12.000 TL ödeme yapılacaktır. Eylül ayında promosyon miktarları yeniden belirleneceğinden, bu fırsattan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar hızlı bir şekilde maaşlarını İş Bankası’na taşıyabilirler.

Kaynak: Bozuk Tuş

Emeklilere Müjde: Ek Ödeme 12 Bin TL Hesaplarda

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.