EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan hesabı olanlara müjde: Sabah saatlerinde 60.000 TL ödeme yapılacak! Başvuru için T.C.K.N gerekiyor.

**Gelir Belgesiz Kredi ile Ziraat Bankası’ndan Hızlı ve Kolay Ödeme Alın**

Gelir Belgesiz Kredi Nedir?

Gelir belgesi sunmadan, sadece 11 haneli T.C. kimlik numarasıyla Ziraat Bankası’ndan hızlı ve kolayca kredi başvurusu yapabilirsiniz. Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alanlar ve sigortalı çalışanlar bu özel kampanyadan yararlanabilir.

Hemen Başvur, Anında Onay!

11 gün içerisinde başvurunuzu tamamladığınızda, banka hesabınız varsa kredi başvurunuz hemen onaylanır. Hem banka şubesinden hem de mobil uygulamalar üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede krediye hızlıca ulaşabilirsiniz.

Ödemenizi Hesabınıza Alın

Ziraat Bankası’nın açıkladığı ve emekli vatandaşlara ile sigortalı çalışanlara sağlanan nakdi destek ödemelerinden siz de yararlanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurunuzu 11 haneli T.C. kimlik numaranız üzerinden hemen yapabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması durumunda, 60 bin TL’ye kadar ödemenizi hesabınıza alabilirsiniz.

Kolaylıkla Kullanın, Hayatınızı Kolaylaştırın

Gelir belgesi gerekmeksizin yapacağınız başvurunuzla ödemenizi alabilirsiniz. Ziraat Bankası’nın internet bankacılığı uygulaması üzerinden kolayca başvuru yapabilir ve hızlı bir şekilde ödemenizi kullanabilirsiniz. Bu sayede hayatınızı kolaylaştırabilir ve istediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz.

Dikkat: Bu kampanya özel bir promosyon kampanyasıdır ve belirli bir süreyle sınırlıdır. Kampanya detaylarına ve başvuru için gerekli koşullara Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan hesabı olanlara müjde: Sabah saatlerinde 60.000 TL ödeme yapılacak! Başvuru için T.C.K.N gerekiyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.