EkonomiGenelTürkiye

Tarım Kredi Ağustos’ta 46 üründe DEVASA İNDİRİM!

Tarım Kredi Marketinde Ağustos Ayına Özel İndirimli Ürünler

Tarım Kredi Kooperatif Market, yeni indirimli ürün listesini Ağustos ayı için yayınladı. 4 Ağustos’ta başlayacak ve 17 Ağustos’ta sona erecek olan indirim kampanyasında birbirinden farklı ürünlerde büyük indirimler sunulacak. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri raflarında bulunduran Tarım Kredi Market, tüketiciler tarafından merakla takip ediliyor. Peki, Tarım Kredi Market’te bu hafta hangi ürünler indirimde? İşte Tarım Kredi indirimli fiyat listesi:

1. Tarım Kredi tam yağlı kültürlü beyaz peynir – 89,90 TL
2. Tarsüt yöresel peynirler – 39,90 TL
3. Tarım Kredi ayran – 19,25 TL
4. Tarım Kredi doğal salamura siyah zeytin – 54,90 TL
5. Tarım Kredi sütlü fındık kreması – 39,90 TL
6. Doritos cips çeşitleri – 17,90 TL
7. Lays cips çeşitleri – 17,90 TL
8. Master Max karışık kuruyemiş – 24,50 TL
9. Ruffles cips çeşitleri – 17,90 TL
10. Tarım Kredi siyah ayçekirdeği – 39,90 TL
11. Eti Burçak bisküvi – 22,90 TL
12. Eti Cin soslu bisküvi – 18,90 TL
13. Tarım Kredi kağıt helva – 4,40 TL

Bu indirim kampanyasıyla birlikte Tarım Kredi Market’te daha birçok üründe büyük fırsatlar sizleri bekliyor. İndirimli ürünler 17 Ağustos tarihine kadar raflarda yerini koruyacak. Hesaplı ve ekonomik alışveriş yapmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması önemlidir. Ancak, ürünler stoklarla sınırlı olduğu için acele etmek gerekmektedir.

Tarım Kredi Market, her ay düzenli olarak indirimli ürünler listesini yayınlayarak tüketicilere ekonomik alışveriş imkanı sunmaktadır. Uzun süreden beri kar amacı gütmeden satış yapan ünlü market zinciri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla hizmet vermektedir. Tarım Kredi Market, Ağustos ayında da uygun fiyat garantisiyle en kaliteli ürünleri tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Siz de Tarım Kredi Market zincirlerine uğrayarak indirimli ürünlerden faydalanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.