EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası ile Market Alışverişlerinize 300 TL Hediye!

Ziraat Bankası’ndan Market Alışverişlerine 300 TL Hediye!

Ziraat Bankası yeni bir kampanya ile müşterilerine cazip hediyeler sunuyor. İlgilenen vatandaşlar, bu kampanya sayesinde market alışverişlerini bedavaya getirebilirler. Detaylar ise şöyle:

Kampanya Koşulları

Ziraat Bankası tarafından duyurulan 300 TL hediye kampanyası için belirlenen şartlar şunlardır:

  • Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin Ziraat Bankası’na ait Bankkart ile alışveriş yapması gerekmektedir.
  • Hediye, Metro Marketler’de geçerli olacak.
  • 300 TL hediye kazanabilmek için müşterilerin belirlenen tarihler arasında tek seferde 1.500 TL üzeri alışveriş yapmaları gerekmektedir.
  • İlk alışverişte müşterilere 150 TL, ikinci alışverişte ise yine 150 TL hediye verilecektir. Böylece market alışverişleri yüzde 10 indirimli yapılmış olacaktır.

Kampanya Süresi

Ziraat Bankası’nın Bankkart kartına sahip olanlar, kampanyadan faydalanabilmek için bitiş tarihini merak ediyorlar. Kampanya, Metro Marketler’de iki sefer alışveriş yapabilmek için müşterilere 6 Eylül tarihine kadar fırsat sunmaktadır. Kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, hediye ödemelerini alabileceklerdir.

300 TL Nasıl Kazanılır?

Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin öncelikle başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Bankkart mobil uygulama, internet sitesi veya SMS kanalları üzerinden yapılabilmektedir. Bankkart Mobil uygulaması üzerinden “Kampanyaya Katıl” butonuna tıklayarak veya 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılım gerçekleştirilebilir.

Kampanya dönemi boyunca bir müşteri sadece 300 TL hediye kazanma hakkına sahiptir. Kazanılan hediye tutarı ise 15 Eylül 2023 tarihinde müşterinin Ziraat Bankası kartına yüklenecektir. Hediye paranın Metro Marketler’de harcanması için ise 31 Ekim tarihine kadar zaman bulunmaktadır. Eğer yüklenen hediye para bu tarihe kadar harcanmazsa iade edilecektir.

Ziraat Bankası ile Market Alışverişlerinize 300 TL Hediye!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.