EkonomiGenelTürkiye

“Erdoğan, IBAN Numarasına Ödeme Yapacak: 19, 29 ve 39.000 TL”

**Yeni İhtiyaç Kredisi Kampanyası Türkiye Genelinde Başlatıldı**

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde yeni bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında bankalar, ihtiyaç sahiplerine 39.000 TL’ye kadar nakit desteği sağlıyor. Özel bankalar, bu kredi kampanyası için 36 ay vade seçeneği sunuyor. Başvurularınızı Akbank ve Denizbank internet bankacılığı üzerinden hızlı bir şekilde yapabilir ve kredi desteği alabilirsiniz. Değerlendirmesi yapılan ve onaylanan krediler gün içinde hesabınıza yatırılıyor.

**Akbank ve Denizbank Kredi Değerlendirmesi Nasıl Yapılır?**

Akbank ve Denizbank, kredi değerlendirmesi sürecini hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Kredi başvurunuzun kabul edilmesi için kredi puanınızın 1400 ve üzerinde olması gerekmektedir. Ayrıca, başvuruda bulunan kişilerin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Bu koşullara uygun olan vatandaşlar, kampanyaya SMS yöntemiyle de dahil olabilirler.

**Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?**

Akbank’tan kredi başvurusu yapmak için “kredi” yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı yazmanız gerekmektedir. Başvurunuzu, 24 veya 25 numarasına göndererek gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, en yakın Akbank şubesine giderek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Denizbank’tan kredi almak için ise “kredim” yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı yazmanız yeterlidir. Başvurunuzu 32 80 numarasına ileterek 5 dakika içinde kredi sonucunu alabilirsiniz.

Ziraat Bankası, kamu bankalarından biri olarak, 36 ay vadeli kredi desteğini hızlı bir şekilde değerlendirerek aynı gün hesabınıza yatırıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.