EkonomiGenelTürkiye

“Devlet Destekli Kampanyalı Prefabrik Evler: 74.900 TL’ye 2+1 Müstakil Ev!”

PREFABRİK EVLERE YOĞUN İLGİ: KİRA DERDİNDEN KURTULMAK İSTEYENLERİN SEÇİMİ

Ev sahibi olmanın önemi, artık daha iyi anlaşılmaktadır ve birçok kişi yüksek kira maliyetinden kurtulmak istemektedir. Özellikle şehir çeperlerinde arazisi olanlar, uygun maliyetlerle prefabrik evler yaptırarak bu sorunu çözmeyi tercih etmektedir. Bu şekilde hem kira derdinden kurtulmakta, hem de müstakil bir evde yaşamanın tüm konforunu yaşamaktadır.

PREFABRİK EV NASIL YAPTIRILIR?

Prefabrik ev yapımı oldukça kolay ve betonarme evler gibi büyük zahmetler gerektirmez. Bu evlerin yapılabilmesi için öncelikle üzerinde ev yapılmasına izin verilen bir araziye sahip olmak gerekmektedir. Ardından, herhangi bir prefabrik ev üretimi yapan bir firma ile iletişime geçerek anlaşma sağlanır. Eğer prefabrik ev yapımı belediyenin düzenlediği bir alanda yapılacaksa, belediyenin imar müdürlüğü ile iletişime geçmek faydalı olacaktır.

Tüm işlemler tamamlandıktan sonra, prefabrik evin montajı en geç 1-2 hafta içinde tamamlanır. Eğer çalışılan firma sektördeki tecrübesine güvenilen bir firma ise, profesyonel ekipler prefabrik evin montajını yapmaktadır. Bu sayede en geç 2 hafta içinde anahtar teslim bir prefabrik ev sahibi olunabilir.

PREFABRİK EVLERE DEVLET DESTEĞİ!

Ekonominin zor olduğu dönemlerde, prefabrik ev fiyatlarında artış beklenmemektedir. Ancak bazı vatandaşlar prefabrik ev yaptırmak için devletten destek alabilmektedir. Bunun için belirli koşulların yerine getirilmesi gerekmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, tüm koşulları yerine getiren, ihtiyaç sahibi ve tam hisseli tapusu bulunan vatandaşlara 300.000 TL değerinde prefabrik ev yardımı yapmaktadır. Bu yardımı alan vatandaşlar, sadece 300.000 TL’yi ödeyerek ev sahibi olmaktadırlar.

2+1 PREFABRİK EV FİYATLARI

55 metrekarelik 2+1 prefabrik ev için belirlenen kampanyalı fiyat, 374.900 TL’dir. Devlet desteği alındığında, vatandaşlar sadece 74.900 TL ödeyerek 2+1 bir ev sahibi olabilmektedir.

Not: Sitemizde prefabrik ev satışı yapılmamaktadır. Prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin ilgili firmalarla iletişime geçmeleri önerilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.