EkonomiGenelTürkiye

Bu başlık KTÜ’nün 20 personel alımı hakkında bilgi vermektedir ve aynı zamanda alımın lisans, lise ve MYO mezunu adaylara yönelik olduğunu belirtmektedir.

Üniversite İş İlanları

Karadeniz Teknik Üniversitesi, lise, meslek yüksekokulu ve lisans mezunlarından oluşan 20 personel alımı yapmak üzere iş ilanları yayınlamıştır. Bu alımlar, üniversitenin merkez kampüsü ve diğer kampüslerinde istihdam edilecek personel için 2022 KPSS B grubu puan sıralamasına göre gerçekleştirilecektir. Lisans mezunları için P-3, önlisans mezunları için P-93 ve ortaöğretim mezunları için P-94 puan türünde taban puan gereklidir. Kamu Personeli Alımı web sitesi olarak tüm detayları sizlere sunuyoruz.

Eğitim Şartına Göre Kadro Dağılımı

Lise Mezunu:

  • 5 destek personeli
  • 7 teknisyen

Önlisans Mezunu:

  • 1 tekniker
  • 2 koruma ve güvenlik görevlisi

Lisans Mezunu:

  • 2 büro personeli
  • 1 mühendis
  • 2 sağlık fizikçisi

Kamu Personeli Alımı Müracaat Şartları Nelerdir?

Mühendis: Çevre mühendisliği bölümünden mezun olmak gereklidir.

Büro personeli: İktisat, maliye, kamu yönetimi, işletme, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümlerinden mezun olmak gereklidir.

Destek personeli: Elektrik tesisatları ve pano montaj körlüğü, elektrik elektronik teknolojisi veya makine ve tasarım teknolojisi alanlarında mezun olmak ve 1 yıl deneyim sahibi olmak gereklidir. Ayrıca inşaat boyacısı ve yapı dekorasyon alanlarında kurs bitirme ve kalfalık belgesine sahip olan adaylar için uygun kadrolara yer verilmiştir.

Sağlık fizikçisi: Fizik mühendisliği veya nükleer fizik mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gereklidir. Ayrıca sağlıklı müziği alanında yüksek lisans yapmış olmak da istenmektedir.

Tekniker: Bilgisayar destekli tasarım ve animasyon, bilgisayar programcılığı, bilgisayar teknolojisi veya bilgisayar operatörlüğü önlisans bölümlerinden mezun olmak gereklidir.

Teknisyen: Bilgisayar teknolojileri, elektrik elektronik teknolojisi, inşaat teknolojisi veya makine ve tasarım teknolojisi alanlarından lise veya dengi okullardan mezun olmuş adayların alımları yapılacaktır.

Güvenlik görevlisi: Önlisans programlarından mezun olmuş ve 35 yaşını doldurmamış erkek adaylar için güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Memur alımı başvuruları nasıl yapılacak?

Üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden başvurularınızı 14 Ağustos 2023 – 28 Ağustos 2023 tarihleri arasında online olarak tamamlamanız gerekmektedir. Bu ilanlar Trabzon iş ilanları olarak sunulmaktadır.

Başvuru adresi: https://online.ktu.edu.tr/

Resmi Gazete linki

Bu başlık KTÜ'nün 20 personel alımı hakkında bilgi vermektedir ve aynı zamanda alımın lisans, lise ve MYO mezunu adaylara yönelik olduğunu belirtmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.