EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi: Şubeye Gitmeden 613 TL Taksitle Kefilsiz ve Evraksız Başvuru

Ziraat Bankası, Kefilsiz ve Evraksız 613 TL Taksitli 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Sunuyor – Ziraat Bankası, kamu bankaları arasında yer alan ve vatandaşların kara gün dostu olarak bilinen bankalardan biridir. Banka, müşterilerine şubesiz kredi çekme imkanı sunan bir dijital kredi paketi sunmaktadır.

Ziraat Bankası Dijital Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası, hesabı olan müşterilerine veya akıllı cep telefonuyla hesap açan kişilere internet üzerinden anında kredi çekme imkanı sunmaktadır. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler, başvurularını Ziraat Bankası cep şube uygulaması üzerinden yapabilirler.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Güncel Eylül 2023

Ziraat Bankası, nakde sıkışan müşterilere yardımcı olmak için ihtiyaç kredisi paketini başvurulara açmıştır. Banka, %3,94 faiz oranıyla kefilsiz, evraksız kredi imkanı sunmaktadır. 10 bin TL’ye kadar kredi çekebilme imkanı sunarken, 36 ay vadeli 10 bin TL kredi hesaplama tablosu da yayınlanmıştır.

36 ay vadeli 10 bin TL kredi çeken kişiler, aylık olarak 613,85 TL taksit ödeyeceklerdir. Başvurular internet üzerinden yapıldığından, nakit para anında kişinin başvuruda belirttiği hesap numarasına yatırılacaktır. Bu sayede isteyen kişiler, hafta sonu veya akşam saatlerinde de kredi çekebileceklerdir. Yani, acil nakit paraya ihtiyaç duyulan her an kredi çekme kolaylığı sağlanmaktadır.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Dijital kredi başvurusu, sadece Ziraat Bankası mobil şube uygulaması üzerinden krediler bölümünden kabul edilmektedir. Normal kredi başvuruları ise tüm Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılabilmektedir.

Ziraat Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi: Şubeye Gitmeden 613 TL Taksitle Kefilsiz ve Evraksız Başvuru

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.