EkonomiGenelTürkiye

Halkbank, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesiyle 84 ay vadeli taşıt kredisi başvurularını başlattı!

84 Ay Vadeli Taşıt Kredisi Müjdesi! Halkbank Başvuru Ekranı Açıldı

Yükselen araba fiyatları nedeniyle vatandaşlar, kredi seçeneklerini araştırırken bankaların taşıt kredisi faiz oranlarının da artmasıyla köşeye sıkışmış durumda. Bankaların düşük faizli kredi seçenekleri sunmasına rağmen genellikle 12 aylık vadeyle sınırlandırılması, ödeme zorluğuna yol açmıştı. Bu durum, sıfır araba sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra esnafın da zor durumda kalmasına sebep oldu. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sıfır Araç Almak İsteyenlere Müjde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kredi paketleri ile ilgili açıklamalar yaparak şunları söyledi: “Değerli kardeşlerim, her zaman olduğu gibi Türkiye Yüzyılı’nın inşa mücadelemizde de en büyük desteği aldığımız kesimlerin başında sizler geliyorsunuz. Ülkemizin araç stokunun önemli bir kısmını yenilerken en çok da ticari araçlara erişimi kolaylaştırmaya önem verdik. Bugün de Halk Bank vasıtasıyla 1,5 milyon liraya kadar hazine destekli taşıt kredisiyle yanınızda yer alıyoruz.”

Halkbank 84 Ay Vadeli Taşıt Kredisi Başvuru Şartları ve Kimler Çekebilir?

Halkbank üzerinden yapılan başvurularda, “Esnaf ve sanatkarlarımıza işyeri ve taşıt alımına yönelik ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ESKKK kefaleti veya kefaleti olmaksızın kullanabilecekleri yatırım kredisi imkanı” olduğu ifade edildi. Kredi limiti ise 1 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

84 ay vadeli kredi paketinde sadece ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren şoför esnafının, ticari faaliyetlerinde kullanacakları sıfır kilometre araç (otomobil, kamyonet, kamyon, minibüs, midibüs, otobüs, vb.) alımları için başvurular değerlendirmeye alınacak. Kredi başvurusu onaylanan kişilere 84 ay vadeli taşıt kredisi verilecektir.

Halkbank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesiyle 84 ay vadeli taşıt kredisi başvurularını başlattı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.