EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası 17:00’de Geri Ödemesiz 1.500 TL Desteği

**Ziraat Bankası Öğretmen ve Öğrencilere Özel iPad Kampanyası**

Banka, troyestro.com ve Troy mağazaları üzerinden yapılacak olan 9.000 TL’lik iPad alımlarında, Bankkart ile ödeme yapan vatandaşlara geri ödemesiz 1.500 TL sunulacak. Bu özel kampanya, Apple aksesuarları için kullanılabilecek bir hediye çeki olarak geçerli sayılacak. Ancak, bu fırsat yalnızca 10 Eylül’e kadar geçerli olacak. Bu sebeple bu ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşların, kampanyadan faydalanmak için son tarihi kaçırmamaları gerekiyor.

**Ziraat Bankası Öğrenci ve Öğretmenlere Özel Avantajlı Kampanya**

Ziraat Bankası sık sık düzenlediği avantajlı fırsatlar ile müşterilerinin ilgi odağı oluyor. Bu seferki kampanyada öğrenci ve öğretmenlere özel. Bankkart, bankkart genç ve bankkart başak sahipleri bu özel kampanyadan faydalanabilecekler. Ziraat Bankası’nın sunduğu bu tarz kampanyalar, müşterilere ekonomik açıdan avantajlar sunmanın yanı sıra, özellikle öğrencilerin ve eğitimcilerin bütçelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

**iPad Kampanyası ile Talepler Artıyor**

Kampanya Apple ürünlerine olan talebi arttırarak öğrenci ve öğretmenleri memnun etmeyi amaçlıyor. Bankkart sahibi vatandaşlar, 10 Eylül 2023 tarihine kadar bu özel kampanyadan yararlanarak avantaj elde edebilirler. Ziraat Bankası, bu yeni kampanyanın detaylarını da kamuoyuyla paylaştı. Bu özel kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar için banka detayları özenle açıkladı. İşte bu kampanyaya dair tüm merak edilenler…

**Kampanyaya Başvuru Nasıl Yapılır?**

Bankkart sahipleri, kampanyaya katılmak için bankkart mobil bankkart.com.tr ve SMS yoluyla başvuru yapabilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak isteyen banka sahipleri, “iPad” yazıp 4757’ye SMS göndermelidir. Başvuruda bulunan her bir vatandaş toplamda 1 adet indirim kuponu kazanabilir. Üstelik SMS gönderimleri ücretsizdir.

**Kazanılan İndirim Kodları Nasıl Kullanılır?**

Kazanılan indirim kodları 4757’ye gönderilen SMS sonrasında, müşterinin bankada kayıtlı cep telefonuna SMS olarak iletilir. Bu indirim kodları troyestro.com sitesinde veya Troy mağazalarında ödeme yapılırken kullanılabilir. Kampanyaya kart sahibi vatandaşlar katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi harcamalarına dahil olmayacaktır. Bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanılabilir.

Bu kampanya özellikle iPad almayı düşünen öğrenci ve öğretmenler için büyük bir fırsat oluyor.

Ziraat Bankası 17:00'de Geri Ödemesiz 1.500 TL Desteği

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.