EkonomiGenelTürkiye

Emekliye İş Bankası’ndan Ekim Ayı Rekor Promosyonu: 17.500 TL

**Emekli Vatandaşlara Özel İş Bankası Ekim Ayı Promosyon Kampanyası**

Emekli Maaş Promosyonları: Bankaların Yarışı

Emekli vatandaşlara özel promosyon kampanyası oluşturuldu ve Türkiye’de emekli maaş promosyonları son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bankalar, daha fazla müşteriye sahip olmak için adeta bir yarış içerisinde. Bu fırsatları değerlendiren emekliler, çalışacakları bankayı tercih etme yoluna gidiyorlar. Bu tercihte ön plana çıkan bankalardan biri de İş Bankası.

Maaş Müşterisi Olanlara Özel Ödemeler

Emekli maaş müşterisi olanlara özel ödemeler yapılacak. Her ay güncellenen promosyon miktarları, emekliler için oldukça önemli. Banka politikalarına göre emeklilere yapılacak ödemeler sürekli olarak güncelleniyor. SGK tarafından belirlenen asgari tutarlar, bu konuda belirleyici olsa da, bankalar asgari tarifenin üzerine çıkarak yüksek promosyonlarla emekli maaş müşterilerini artırmaya çalışıyorlar.

İş Bankası Ekim Ayı Promosyon Kampanyası

İş Bankası, Türkiye’nin en büyük bankalarından biridir ve müşterilerine her açıdan hitap etmektedir. İş Bankası, Ekim ayına özel promosyon kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Emekli maaş promosyonu kapsamında Ekim ayında yapacağı ödemeleri şu şekilde açıkladı:

Emekli maaş miktarlarına göre ödeme yapılmaktadır. İş Bankası, 4500 TL, 5250 TL, 6.750 TL ve 7500 TL maaş promosyonu ödemesi yapmaktadır. Bu ödemeler, bankada 3 yıl kalma şartını yerine getiren kişilere verilmektedir. Bankada 3 yıl boyunca kalmanızı taahhüt ettiğinizde, bu ödemeler birkaç gün içerisinde hesabınıza yatırılmaktadır.

İhtiyaç Kredisi Desteği

İş Bankası, emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine ek olarak düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi desteği sağlamaktadır. İhtiyaç kredisi tutarı 10.000 TL’ye kadar olan müşteriler toplamda 17.500 TL’lik ödemeyi alabilmektedirler.

Emekliye İş Bankası'ndan Ekim Ayı Rekor Promosyonu: 17.500 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.